Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová Apka

Od: keebleek® odpovědí: 9 změna:

Na ,,Trhu,, je nová Aplikace pro mobilní chytré telefony. Při načtení EAN kodu vám ukáže, jestli ta firma, která to zboží byrobila, má nějakou výrobní část v Rusku. Má to být vytvořeno pro to, aby se zákazník mohl vymezit vůči Rusku. Jak je to dneska u některých lidí moderní. Použili byste ji? Je to pouhý dotaz. Tak by si ,,rádci,, jako 007.cz, BEN a podobní, mohli odpustit svá tradiční osočování tazatele. Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

3x
Zajímavá dotaz, jen nevím co kromě zbraní, plynu, ropy, denacifikace a ukradeného obilí může Rusko vyvážet. Pro běžného občana naprosto zbytečné.

hodnocení

2x

Já bych ji používal, pokud by to nebylo příliš složité.

P.S. Asi jste si spletl nicky, protože jestli Ben někoho osočuje, tak už fakt nevím...

kok
hodnocení

1x

Zkuste tak nějak naznačit, co v regálu Tesca může být z Ruska, teda mimo ruský vodky? Mě nějak nic moc nenapadá. Možná ještě konzerva s rybími jikrama :)9

btw kde tu aplikaci mate? Raději pro iPhone než pro droida, tam to může být zabalený virus, ostatně jako celý Droid (reklamně šmítovací system), Už jste si všimli, že se o něčem bavíte, a pak vám na to začnou vyskakovat reklamy? To asi nejde udělat jinak než odposlechem šroubovák mikrofónu coo :))

hodnocení

1x

Ne.

Tak jak jsem nikdy nepoužil (nenainstaloval) app. proti Agrofert potravinám. Tak to neudělám ani z touto.

Jó, to kdyby se ukázala appka "Vyrobeno v Číně"tak to jo už z hecu.*smich2*

doplněno 01.04.24 22:32:

kebleek trošku pomotané.

Ne zboží které pochází z Ruska, ale firmy které i přes zákazy a sankce, v Rusku působí a prodávají.

35 minuta.

cnn.iprima.cz/...

anaon
hodnocení

0x
Pro mě za mě bude lepší když se rusku budem všichni co nejvíce distancovat a více se směřovat na západ.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, dříve, než začnu osočovat tazatele, tak bych si vyžádal nějaký odkaz, kde jste tuto informaci získal (vložte ho zde). A pokud je to informace pravdivá, tak je to dobrý nápad - "ukázat prstem" na zboží od vraha. Zdravím!
doplněno 01.04.24 20:18: Jestli ten dotaz není jen hloupá provokace od zde známého tazatele .
doplněno 01.04.24 23:12: keebleek - špatně jste si tu reportáž vysvětlil. Zbytečná obava.

To by tam muselo být i zavedená evidence zboží z Ukrajiny a USA... Možná i z Izraele?

hodnocení

Bylo to dnes v TV Prima ve Zprávách. Běžná reportáž.

hodnocení

0x

Teď záleží aby ta apka byla věrohodná a třeba nebyla podstrčená agentama a někteří pak nevyloučili nějaké moc dobré zboží třeba z USA...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]