Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Mám dlouhodobé problemý se spánkem nemužu pořádně usnout budím se ale nechrápu. Doktorka z neurologie mi napsala tablety Mirzaten 30mg. Před spaním 1/2 tablety. Jaké máte zkušenosti s tabletami atd? Děkuji.
Málo o sobě uvádíte. Jste starý, nemocný,... nebo mladý přetažený sportovec?
Začala bych bylinami / kozlík, meduňka, šišák, srdečník, chmel,.. hořčíkem /Ideálně Magnosolv/ , vit. B6, životosprávou: pestrá lehká strava, pohyb na čerstvém vzduchu, rozložením činností, povinnosti na zítra si napsat na papír, ať nestraší v hlavě, pitný režim k večeru ubrat, nejíst na noc těžká jídla, vyřešit dlouhodobé starosti, upravit si podmínky- lůžko, tma, vyvětrání... Chodit spát ve stejnou dobu. Spánek probíhá v 1,5 hodinových cyklech. Od hodiny, kdy mám vstávat odpočítat zpětně 1,5 hodinové cykly, abyste ulehl před tím, než začne první interval... Pak zkusit metodu 4,7,8. Takže počítat 4 doby nádech, 7 dob výdrž a 8 dob pomalinký výdech. Když se toto opakuje, sníží se hladina kyslíku v krvi a to způsobí utlumení v mozku.
Kdybyste si přečetl kromě příbalového letáku diskuse na e-mimino, tak nejčastěji uvádějí, že pozorují otupělost a přibírání na váze. Jenže každý jsme jiný a platí pro nás jiné dávkování, máme jiné kontraindikace, někdo lék téměř nepocítí, jiného hned uspí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.