Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
scháním přídavnou kapsu, ideálně se zipem, kterou bych si mohl skrze suchý zip (popřípadě jinak) připevnit na kalhoty. Malá do 10 cm, prostě klasická co je na kalhotech. Cena do 300 Kč, čím levnější tím lépe. Na webu se mi bohužel a překvapivě nepodařilo nic co by odpovídalo dohledat.
Moc děkuji.
Nemáte v okolí šikovnou ženskou? Ptejte se, všechno nemusíte dohledávat na netu. Nebo zkuste Vietnamce, hodně jich nabízí úpravy, např. zkrácení kalhot, asi byste se mohl domluvit (jen by to asi chtělo obrázek, jazyková bariéra je mrcha).
Stejně budete potřebovat našít sucháč i na ty (všechny) kalhoty. Nebo si nechte na kapsu vyšít dírky a knoflíky na kalhoty si přišijte sám.
Mě se osvědšilo ji prostě vystřihnout z látky (ideálně starých kalhot) a na kalhoty ji prostě přišít.
Pak méla tvar i velikost přesně jakou jsem potřeboval, držela jak přišitá, nemusel jsem nic schánět, cena zanedbatelná a hotovo za chviličku
Dobrý den,
děkuji za doporučení, bohužel se necítím natolik šikovný, potřeboval bych to navíc flexibilní, aby se dalo případně kapsu nalepit na jiné kalhoty.
Děkuji.
To chodíte stále v jedněch kalhotech? Na tyhle účely mám několik ledvinek různých velikostí a barev. Hodí se mi na cestách, kdy to necennější mám stále u sebe i když se vzdálím od svého zavazadla nebo kola. V práci mám maličkou na svazek klíčů, nebo nosím v pase velkou na některé nářadí. Stačí obejít pár Vietnamců.
Jestli nevíte, co mám na mysli tak ledvinky jsou zde, kromě té maličké, co mám v práci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.