Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobrý den.
Dlouho jsem nic nepsal do rubriky "Láska a sex" ale tohle mi fakt nedá, budu rád za Váš názor. Bude to poměrně krátký dotaz. Tento týden jsem měl schůzku se starší ženou, se kterou jsem se seznámil venku, je jí 40..o 15 let starší. Dali jsme v týdnu schůzku, ale protože byla neskutečně divná a ezo, tak jsem tu schůzku po hodině ukončil. Ještě se ptala, jestli ji pozvu na kafe ale odmítl jsem, že mám doma práci.
Po několika dnech mi včera napsala, tak jsem ji napsal, že to bylo fajn, ale že o nic vic nemám zájem a popřál jsem ji hodně štěstí. Asi jsem se dotkl jejího ega, že ji mladej zajíček odmítl, a napsala mi "že mám začít bzdovat koule, že jsem muž a mám to od ní jako dárek, že jsem arogantní a že mě život vyškolí" ..tak mě zajímalo jak to myslela, ale to už mi nevysvětlila. Tak nevím, jestli místo "bzdovat" mělo znamenat sledovat a jestli mi jako přeje nějakou nemoc a zesílá na mě kletbu... no moc jsem to celý nepochopil, co mi tím chtěla říct.
Ale úpřímně, musel jsem to celkem zpracovat. Nejen, že jsem celkem paranoidní co se týče mého zdraví, hlavně jsem nepochopil proč měla vůbec potřebu tohle psát, když jsem se choval slušně a korektně. Jako evidentně nebude normální. Celkem mě to vzalo, ale pak jsem objevil jeji ezo fb stránku a lidi z ní mají celkem srandu a píšou ji, že není normální.. což mě uklidnilo. :D
Má cenu na to nějak reagovat? Jako když jsem si projel její fb, tak asi to nebude mít v hlavě v pořádku úplně, navíc se na tom teď snaží postavit byznys. Já bych si to s ní třeba rád vyříkal, zajímalo by mě co ji přelítlo přes nos, protože fakt jsem se choval slušně a ani jsem nějak nevyjadřoval názor na to, co ona dělá, nemá důvod se cítit dotčeně, nejspíš neunesla odmítnutí. Ale má cenu si chtít promluvit s takovým člověkem? Odebral jsem si ji z přátel, ale nejspíš skončí i v bloku.
Dobrý den.
Ruce od ní pryč. Jste mladý, hledejte mladší dívku, než jste Vy.
Neřešte to, zapomeňte. Zdravím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.