Nejste přihlášen/a.
Najděte si písničku, kterou chcete, z adresního řádku umažte "ube," aby zbylo jenom yout.com... enter a stáhnete. Akorát je to omezený na několik písniček za hodinu, potom se musí asi hodinu čekat.
Nevím,..nejde to.Po ...umazání..a ..enter ... mi to někam pustilo.Ale stejně to chce nějakou registraci,placení v dolarech nebo co... a tak to nechám.nerad bych se nějak zapletl.Ale děkuji
Zaplatíš si spotify, a mobilní data můžeš si přehrát skoro co chceš. Novější auta to mají zabudované přímo car play, starý auta tam to dostaneš přes Bluetooth FM nebo Bluetooth aux
Jak by se ti líbilo, kdybys byl autor písničky, Tady buď hudby, nebo textu, nebo interpret, a takovýhle lidi jako oni a ty, to prachsprostě kradli? Ale to jsi asi slyšet nechtěl, že?
Jinak windows už snad od XP nebo ještě dřív, když si dal zkopírovat Audi jo cd, tak to automaticky zkonvertoval do MP3, Takže pokud jsi měl legální nosič, tak s tím co chceš nebyl žádný problém.
Děkuji za odpověď.jsem počítačový neznalec a nějaké Spotifi vím,že jen existuje,...a hlavně něco párovat nebo řešit nedělám vůbec rád.V práci máme Bluetooth rádio a kolegové pouštějí přez mobil..chápu,že to jde.Ale nepotřebuji to.Prostě jsem to dával na flešku a tu strčil do příslušné dírky v rádiu a byl jsem spokojený.Jen se ptám.Půjde půjde,nepůjde nepůjde
Samozřejmě že půjde, ale musíš si najít někde kde krást...
V podstatě se ptáš na to, že souseda zabásli bo ti prodával kradených pívo a Ty potřebuješ najít jinýho souseda, který ti to kradený bude prodávat, Bor toho tvého dodavatele zavřeli... (O nic jiného na tom Uložto přece nešlo, buď si zaplatil předplatný a nebo si konzumoval reklamu, prostě jsem platil za kradený zboží, který oni ukradli)...
Co se týče toho autorských poplatků, tak to myslím je za to, že si můžeš pořídit vlastními silami vlastním nákladem copies legálního zdroje, třeba s TV...
Jenže ono už to ani moc dobře nejde, když jí Česká televize na seděla v aplikaci iVysilani zákaz nahrávání
Jak si to můžeš nakrást z YouTube u, už ti tady napsali. To se samozřejmě dnes vyplatí jen někomu, jeho čas je velmi levný, někdo kdo vydělává průměrnou, těžko do toho bude investovat čas. I když v tvém případě, je pro tebe nějaký telefon s blutu s raketovou vjedou, tak ok... postačující si to z jutjubu
Anebo řekni kamarádům, ať ti něco nahrajou, v mp3 co já vim. Před 20 lety jsme to tak dělali..
Sice tedy Ben bude prosazovat jak to je legální, to stahování no tak pročpak asi nemůžeš tady požádat na fóru ať ti někdo pošle to a to a to, no protože to je nelegální, je to okrádání tvůrců A ben si může říkat, co chce, stejně tak zákon, výklad jedna věc praxe je druhá věc, já se vždycky divila, že existují výměnný sítě kde normálně platíš na běžný účty a nikdo to nesebral dodnes to frčí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.