Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hádka s přítelem

Od: adela* odpovědí: 12 změna:
Dobrý den po hádce s přítelem se všechno obrátilo o 360 stupňů. Nedá mi pusu, skoro nekomunikuje ani nepíše když jsme v práci tak napíše rano Dobré ráno a za celý den nic. Sex spolu nemáme a když se ho zeptám na sex tak mi odpoví že bude za 2 roky a víc ještě si z toho dělá srandu. Nevím co mám dělat chuť na sex mám hodně. Je to jiný než před tou hádkou jsem pro něho jako cizí a to mě trápí.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

8x
Dobrý den, obrat o 360 stupňů vlastně znamená, že je vše stejné jako dříve a nedošlo ke změně, tak si nemůžete stěžovat, že je snad něco jinak. Zdravím!

hodnocení

5x
Nejlepší sex je po hádce, tak vydržte.;)

hodnocení

5x

Zdravím.Kolik je vám let? Jak dlouho máte vztah? Pokud se k Vám chová jako k cizí, nedoprošujte se, neponižujte a najděte si vhodnějšího partnera.

tj
hodnocení

3x
Podstatné je o čem hádka byla, proč vznikla. Nechápu jak tady mohou dělat někteří rádci hned závěry. Většinou to není tak úplně černobílé. Hned se vychází z toho, že šlo o prkotinu, ale pokud hádka byla třeba proto, že ho partnerka podvedla (Velká chuť na sex nemusí znamenat na sex pouze s jedním mužem, posilněná alkoholem mohla udělat tazatelka chybu.), pak by to vysvětlovalo jeho chování a naopak byste všichni kryli toho chlapa... ;)
.
Prosíme o doplnění těchto zásadních informací. Pak vám budeme moci vysvětlit důvod a možná i poradit jak to spravit. Zdravím...

hodnocení

2x

Hádáte se, přítel si z tebe dělá srandu.

Najdi si jiného co bude na slovo poslouchat a sex bude chtít každý den několikrát.

Pak ještě existuje přítel na baterie.

hodnocení

1x
Tak ono taky záleží, jestli ta hádka byla o prkotině, nebo o něčem pro něj podstatným.

liska5
hodnocení

1x

Jestli hádky provokuje partner, tak chce možná vytvořit doma dusno, aby si ospravedlnil svoje zálety. Hoďte se do gala, něco nového na sebe, nový účes, a vyrazte si sama někam na kulturu. Možná teprve zpozorní, tohle nečekal. Zná Vás jen utrápenou a čekající na něj. Zařčněte sama s nějakou pravidelnou aktivitou. Sport, kurzy něčeho...Jen nevyčítejte, nefňukejte a nerozebírejte kvalitu svého vztahu..

david12
hodnocení

0x
Dobrý den, přestal bych odpovídat na zprávy, přestat brát telefony, jakoby se od něho více a více vzdalovat, nekomunikovat a večer ho prostě navnadit, určitě víte jak...

hodnocení

0x
Podle mě je v tom jiná ženská a hádky teď budou jenom záminky. Tomu svědčí i ta otočka o ne 360 ale o 180 stupňů a žádný sex.

kmet
hodnocení

0x

Ghosting by mohl pomoci.

ltz
hodnocení

0x
Nepíšete proč hádka vznikla, jestli ale vy jste ho něčím až tak vytočila, tak to on potom nemá chuť ani na sex, ani na mluvení, ani na nic. Třeba se ještě usmíříte.

lama*
hodnocení

0x

Přítel si přečetl příručku na ovládání ženy. Trvá to tak týden tak vydrž ještě 5 dní a uvidíš ;) Ale psst :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]