Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci si objednat zboží 18+ (er*tické) , rád bych ho chtěl doručit do výdejního boxu z osobních důvodů. myslíte že je to možné. Někde jsem četl že např. takové zboží nejde doručit do alzaboxu z důvodů ověření věku u GLS boxů jsem to nikde nenašel. Vím že se ptám asi na špatném místě, ale i tak se chci zeptat jestli někdo nemá zkušenost s GLS a ověřením věku. Pokud se nic nedozvím, tak se zkusím domluvit s eshopem že mu zašlu fotografii občanského průkazu.
Zdravím,
obávám se že vám nepomůže ani zaslání občanského průkazu.. Zásilku totiž může převzít v podstatě kdokoliv, pokud bude mít k zásilce potřebné údaje, kód.. Toho se dodavatel chce vyvarovat.
Nechte si to zaslat na výdejní místo, vyzvednete s občanským průkazem. Nebo nevím jaké máte osobní důvody...
Co já vím, tak u e-shopů s erotickým zbožím před vstupem na jejich stránky musíte potvrdit, že vám je 18 let. Jakmile to potvrdíte, tak už si můžete objednat co chcete a přijde vám to i do boxu, žádnou občanku nepotřebujete. Nejjednodušší je zboží zkusit objednat a při vyplňování objednávky uvidíte, kam vás to pustí. Když to umožní zaslat do boxu, tak není co řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.