Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gls ověření věku u zásilek

Od: wepy5698 odpovědí: 5 změna:

Zdravím chci si objednat zboží 18+ (er*tické) , rád bych ho chtěl doručit do výdejního boxu z osobních důvodů. myslíte že je to možné. Někde jsem četl že např. takové zboží nejde doručit do alzaboxu z důvodů ověření věku u GLS boxů jsem to nikde nenašel. Vím že se ptám asi na špatném místě, ale i tak se chci zeptat jestli někdo nemá zkušenost s GLS a ověřením věku. Pokud se nic nedozvím, tak se zkusím domluvit s eshopem že mu zašlu fotografii občanského průkazu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím,

obávám se že vám nepomůže ani zaslání občanského průkazu.. Zásilku totiž může převzít v podstatě kdokoliv, pokud bude mít k zásilce potřebné údaje, kód.. Toho se dodavatel chce vyvarovat.

Nechte si to zaslat na výdejní místo, vyzvednete s občanským průkazem. Nebo nevím jaké máte osobní důvody...

wepy5698
hodnocení

Pravda, nechám to dát na výdejní místo a zajdu si to vyzvednout s občankou. Jednalo se o to že mám boxy blízko bydliště.

Je to nesmysl ...

hodnocení

2x

Co já vím, tak u e-shopů s erotickým zbožím před vstupem na jejich stránky musíte potvrdit, že vám je 18 let. Jakmile to potvrdíte, tak už si můžete objednat co chcete a přijde vám to i do boxu, žádnou občanku nepotřebujete. Nejjednodušší je zboží zkusit objednat a při vyplňování objednávky uvidíte, kam vás to pustí. Když to umožní zaslat do boxu, tak není co řešit.

hodnocení

1x
Běžně si to objednávám do zboxu takže žádný problém ... Platím online kartou ... Nikdy po mě nikdo nechtěl žádnou občanku :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]