Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který spacák?

Od: hala37* odpovědí: 4 změna:

Jedu na delší čas do mirného pásma a subtropů,kde budeme spát ve spacáku ve stanu nebo minimálně v autě,takže žádný extrémy teplot tam nebudou a doma máme tyhle dva spacáky loap.cz/... a loap.cz/... , a nevím který z nich zvolit sebou? Myslel jsem,že ten Iron,ale ten druhý je 500 dražší,tak by měl být lepší(ještě zvlášt když oba jsou ze stejné řady od jednoho výrobce) ne?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

3x

Na ceně tolik nezáleží. Tohle jsou kvalitní spacáky a tak záleží na tom, kolik stupňů tam v noci bude. Ony jsou jsou přibližně stejné (+9 +7), takže výběr je na vás. Pokud by bylo v noci cca. +10, tak bych si vlezl do spacáku, vyzkoušel jaký je pohodlnější a ten si vybral. Pokud by mohly teploty padat níž, tak bych šáhnul po tom Iron, protože ten snese i 0. Výběr je na vás.

Jinak já s mumií nemám problém. Zapnu se až po krk, nasadím přes hlavu a spím. A to i v chatě. Asi je to o tom koho co omezuje. Proto říkám vyzkoušet.

lidus*
hodnocení

0x

Dcera má spacák Hannah do -18C a nemůže si ho vynachválit,navíc se dá sbalit do velmi malých rozměrů-vozila ho na kole.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

určitě pohodlný dekový, ještě nikdy jste nespal v mumii? Tam se pohodlně neuložíte ani neotočíte...jednu nioc se to dá vydržet, ale celou dovolenou...to ne

hala37*
hodnocení

Pokud bych měl být upřímný,tak ve spacáku jsem nespal už hodně dlouho,takže nevím.Jedná se o to,že jsem i člověk velkých rozměrů,ale ten spacák bude určen většinou jen třeba dvě noci za sebou a pak se bude spát po ubytovnách,hotelech a tak.A pak třeba za 14 dní zase noc ve spacáku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]