Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kooperativa pojisteni plneni

Od: dmnk odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

měl jsem v práci úraz, na jeho konci jsem od doktorky "dostal" 40 bodů a vše v práci odevzdal - je to pojištění sjednané mým zaměstnavatelem. Když se podívám na stránky Kooperativy a zadám tam číslo mé pojistné události - potřebné dokumenty prý ještě nebyly vloženy. Proč aa na co se ptám? Včera mi na účet přišla částka 2800kč, která rozhodně neodpovídá 40 bodům a plnění, na které mám nárok. Jak mi však něco takového mohlo přijít, když potřebné dokumenty nebyly vloženy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Věřím, že kooperativa ti vše vysvětlí.
doplněno 30.03.24 22:06:

A své bude vědět i váš bezpečák.

hodnocení

0x

Nejspíš to bude záloha. Po shromáždění všech potřebných dokladů to Kooperativa proúčtuje a doplatí. Klidně se tam zeptejte, které dokumenty jim tam chybějí a kdo je má dodat, a pak to zkuste popohnat.

hodnocení

0x

Kooperativa totiž platí úrazy jednorázové ihned na účet, a po konci neschopenky či vyhodnocení doktorem doplatí zbytek z pojistné smlouvy. Což trvá nějakou dobu, takže bych zatím nebyl nervózní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]