Nejste přihlášen/a.
Ahoj, s partnerem jsme se rozešli a já chci požádat o svěření svěření dcery dovylicni péče. Kdyby soud rozhodl v můj prospěch, může se přítel odvolat a dceru dostat do péče? Nebo je svěření do péče na trvalo?
Pak mě zajíma, kdybych si změnila adresu trvalého bydliště na nájemní být, ale nájemní smlouva mi vyprchala a já se nemá kam přestěhovat, tím pádem by se že mě stal bezdomovec, kam by se má adresa trvalého pobytu presmerovala?
Pak mě zajíma, kdybych si změnila adresu trvalého bydliště na nájemní být, ale nájemní smlouva mi vyprchala a já se nemá kam přestěhovat, tím pádem by se že mě stal bezdomovec, kam by se má adresa trvalého pobytu presmerovala?
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]