Dobrý večer, chtěl bych se zeptat kolik by po mě mohli ve sběrně chtít, když bych si ze sběrny chtěl vykoupit například nějakou železnou součástku (vo vím tako pokud bych si jí tam chtěl vykoupit tak za to dám víc než při tom když jí do sběru dávám) Ale zajímalo by mě kolik Kč by po mě mohli chtít za 1kg železa?
U nás, jižní okraj Prahy, chtějí 10 korun za kilo. Což, když jsem tam hledal "plech" o síle cca 10mm na zakrytí studny s průměrem 135cm vychází na podobný peníze, jako koupit betonový kryty a to nepočítám práci s vyřezáním potřebného tvaru. A na chalupě, kousek od Příbrami, chtějí dokonce 14 korun (možná jen po Pražákovi ), na druhou stranu tam neměli problém ani s výkupem autodílů.
Každá sběrna kovového odpadu má svůj ceník. Např Ekopron měl výkupní cenu železa cca 2-6kč/kg (dle druhu materiálu)ale prodejní cena pak byla od 15kč/kg. nevím současné ceny , toto je +- rok staré info
Je to město od města a sběrna od sběrny..dvůr od dvora..U nás ve sběrně chtějí 15kč za kilo železa při prodeji..a ze sběrného dvora pár věcí mám..vesměs ale nechtějí prodat nic! V práci jsem chtěl prázdné plechové sudy, které se vyhazují a prodali mi je..za 30kč kus..měsíc jsem ale čekal na podpisy asi čtyř nadřízených a když už jsem je měl, tak na povolení k vjezdu do firmy, abych je odvezl Tím chci říct, že sběrna oficiálně nemusí prodat ani za 100kč/kg,když nebudou chtít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.