Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, dokázal by mi tu někdo poradit? Měla jsem prasklé vazy a později následovali rehabilitace. Chtěla jsem se zeptat, zda se rahabilitace počítají do úrazového pojištění či nikoli. Popřípadě, co mohu udělat, aby ano . Děkuji vám
Co máte na mysli tím, aby se rehabilitace počítali do úrazového pojištění? Myslíte bolestné při rehabilitaci, čas strávený na rehabilitaci, různé poplatky spojené s rehabilitací, doba p kterou musíte rehabilitovat a nemůžete chodit do práce...
Mařenko, jelikož vím, že zabloudíš i na tuto otázku. Během dvou hodin se tu objevily nejméně tři dotazy, kdy šikovný poradce by vydělal lidem peníze. Sama vidíš, že lidé jsou naprosto bezradní a nevědí co a jak.
já si tu snad otevřu samostatnou poradnu :D
Já jsem na mateřské a ptala jsem se proto, že mi má doktorka, řekla, že se papíry vyplní až budu mít po rehabilitaci. Jenže si myslím, že se do toho nepočítají a řekla mi to proto, že pokud doba doba léčení úrazu netrvá déle jak 20 dní, tak se nic neplatí u lékaře za vyplnění papíru a pokud je to nad 20 dní, tak si účtují asi 300 Kč. S rehabilitací by to bylo přes 20 a myslím si, že mě chce pouze skasírovat
Pojistné plnění by mělo být propláceno za uznané bodové ohodnocení úrazu ... A dle přiznaných bodů krát 120kč by Vám měla být částka vyplacena. A jestli jste v neschopnosti měsíc nebo deset, by na to nemělo mít vliv.
Pokud máte namysli třeba denní odškodné, pak je propláceno většinou po dobu trvání neschopnosti. První po třech měsících zpětně a pak každý měsíc po doložení potvrzení od ošetřujícího lékaře. Takže pokud budete rehabilitovat v době neschopnosti, tak Vám denní odškodné stále běží. Alespoň já jsem to tak měl před skoro 6 lety.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.