Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje zde nějaká naděje?

Od: jindrichblatak odpovědí: 20 změna:
Zdravím všechny,
v současné chvíli řeším poměrně zajímavý problém. Jde o to, že mi před pár dny dala follow ( začala mě sledovat) jedna holka na Instagramu. Já jsem zrovna ve fázi, kdy hledám dlouhodobý a vážný vztah, tak jsem si řekl, proč ji nenapsat a nezkusit to. Holka se toho náramně chytla,a tak jsme si vyměnili pár zpráv a zjistili jsme, že jsme si oba sedli do oka, protože se jeden libime tomu druhému ( ona mi napsala, že vypadám velmi pohledně a pro mě je to zase naprosto ideální typ co se týče vzhledu) a navíc máme i stejné názory a líbí se nám podobné věci. Navrhoval jsem tedy rande ( aby to nebylo pochopeno špatně, rande jsem ji navrhnul v podstatě hned po tom, co jsme si oba pochválili vzhled. Cítil jsem, že není potřeba déle čekat a měl jsem pravdu), načež ona s radostí souhlasila, ale je tu jeden háček: bydlí v Karlovarském kraji, zatímco já jsem z Olomouckého kraje ... Vztah na dálku by ji prý nevadil. Otevřené jsme se bavili o tom, jestli bysme spolu nezačali chodit. Ona na to řekla, že možná bysme mohli, ale že nejdříve si kvůli obří vzdálenosti budeme psát a že se chce podrobně poznat a že pak bysme se nějak mohli rozhodnout ohledně vztahu na dálku a třeba se i vidět naživo. Což je za mě velmi rozumné a moudré.
Jinak holce je 17 stejně jako mně a oba chodíme do druhaku. Jsme si vzájemně sympatičtí, rozumíme si a ještě jsme ve stejném věku. Navíc ta holka chodí na gympl. Já chodím na Obchodní akademii.
Smysl této zprávy je, jestli má cenu za těchto podmínek to s ní zkusit a zkusit ji sbalit? Kdybysme bydleli nějak kousek od sebe, tak není co řešit. Protože ten zájem, který ona má, je úplně neuvěřitelný. Já mám také veliký zájem. Ale dělí nás těch 400 km ... Kdybyste byli na mém místě, šli byste do toho nebo ne? Asi to stejné budu dělat podle sebe, ale můžete mě inspirovat.
Moc si vážím jakýchkoli odpovědi. Opravdu mi na tom záleží. Ta holka vypadá velmi dobře.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
V tvém věku bych si užíval s holkama v okolí a získaval zkušenosti. Neupínal se na holku na druhém konci republiky.
Volali jste si aspoň nebo si jen píšete? Na internetu jsou teď docela populární podvody na mladíky jako ty, kdy hezká holka z tebe pak vytáhne intimní fotky a s těmi tě pak začně vydírat. Takže bych si minimalně prvně zjistil, jestli je ta osoba skutečná.

hodnocení

4x

Sly byste do toho...

Otazka je, do ceho vlastne chces jit?

Do randeni v chatu nebo pres web kameru? Kecat spolu muzete tak jako tak.

Budes za ni schopny a ochotny v 17 letech vikend co vikend jezdit? Nebo ona za Tebou? Pravdepodobne nerealne.

Prazdniny jsou za par mesicu, kdyz vydrzite komunikovat, muzete je spolu cele stravit. Treba si i najit spolecnou brigadu.

Ale jinak mi unika, do ceho by si chtel ve vasi situaci zkratka jit nebo nejit.

hodnocení

4x
Nechapem tie reci a diskusie o vztahu na dialku, este ste nic spolu nemali. To moze riesit 20 rocny po spolocnej dovolenke plnej sexu, nie vy. Vycestujte za nou, ak mate peniaze a pustia vas rodicia a uzite si. Najskor ale ona bude nejaky internetovy podvodnik, preco by vam pisala len tak? To zeny v jej veku nerobia.
Ak zavahate, do 10 dni si zacne pisat s inym.

hodnocení

2x
V roce 1966 jsem se seznámil s kočkou. Měli jsme 20 let. Ovšem já byl z Prahy, ona od Košic. Teda přes 600 km. Psali jsme si, telefonovali, občas se sešli, trávili občas dovolené. Po pár letech vzali.
Právě dnes máme 54 výročí svatby.
Stalo to za to...
Naděje je stále, zkus to!
nov

Gratuluji ! *zdravi**srdce*

jindrichblatak

Tak to je znamení :D

hodnocení

1x

Naděje samozřejmě existuje, zkus to. Ale: nikdy jsi jí neviděl, líbí se Ti její fotky a pár zpráv, uvažování o vztahu bylo náhlé, jen psaní do větru, ani jsi jí neviděl, nemáte šanci se moc často vídat, většina toho vašeho "vztahu" bude psaní - ty musíš vědět, jestli je to to, co od vztahu chceš, psal si, že hledáš vážný a dlouhodobý vztah, ne virtuální.

hodnocení

1x

Naděje samozřejmě existuje. Skoro tak velká, jako že vyhrajete jackpot ve sportce.

doplněno 28.03.24 08:17:

Už je to hodně dávno, tehdy mi bylo něco přes 20 let. Seznámil jsem se s holkou (naživo), bydlící necelých 100 km daleko. Jezdil jsem za ní vlastním autem každý víkend. Měli jsme možnost přespat v soukromí. Náramně jsme si rozuměli.

Vydrželo nám to téměř 3/4 roku ! :(

hodnocení

1x

Zdravím. Pokud má ona zájem o Vás a Vy o ní, tak se sejděte. Osobní setkání vám nenahradí nic. Z toho poznáte, zda si skutečně sedíte a líbíte se jeden druhému. Pokud spolu budete chtít být a budovat vztah, záleží jen na vás jestli se to povede nebo ne...Vzdálenost nemusí být překážka..

liska5
hodnocení

1x

Rok se dá vydržet na psaní, volání a na společných volnech a prázdninách. Za rok maturujete, pak můžete jít studovat

/pracovat/ do města, které máte na půl cesty.

hodnocení

1x

Kdysi, když nám bylo krásných 17, měli kluci na každém prstě 5 holek. Děvčata zase 5 kluků. Protože jsme se rádi bavili, sportovali, smáli se, scházeli se. V 17 snad nikdo nezakládal opravdu vážnou známost. Byl to čas her a malin nezralých.

Proč si neužíváš mládí, nebavíš se s dívkami ze svého okolí, ale upneš se na jednu jedinou slečnu, která žije 400 km daleko? Na nějaký vážný vztah máte oba dost času. Pochybuju, že Tě rodiče /a ji už vůbec ne/ budou pouštět na vzájemné návštěvy přes půl republiky. A vzah na dálku nemá cenu. Co z toho je? je to, jako když olizuješ hašlerku přes celofán. Nějaký čas to možná vydržíte, budete si psát, ale pak se ona nebo Ty seznámíte s někým jiným blíž a bude po známosti.

Jenom proto, že pochválila Tvůj vzhled, nemůžeš zakládat vážnou známost. Chovej se tak, aby Tě pochválila nějaká dívka z Tvého okolí. A bude Ti pomoženo. Jaga.

Navíc jsem si až teď přečetla, jak to všechno dopadlo. Ty, bláho, už žádný internet. Pěkně naživo co oči uvidí. Na netu se může skrývat cokoli.

ltz
hodnocení

0x
Když už jste se takto spojili, proč to nezkusit se i setkat osobně. Něco naplánujte. Buď to vyjde nebo to osobní setkání nakonec ukáže, že máte k sobě daleko. Stejně žádnou jinou známost nemáte. Když by to byla oboustranná opravdová láska, tak ty kilometry vám vadit nebudou. Časem to může i vadit, ale rozcházejí se i ti, kteří žijí v jednom městě.

jindrichblatak
hodnocení

Aktualizace - příští sobotu se poprvé sejdeme v Karlových Varech

darsi
hodnocení

0x
To je kraaasneee :) moc vam preji vse dobre a krasne rande!

jindrichblatak
hodnocení

0x

Aktualizace:
tak jste měli pravdu. Byl to jeden velký podvod. Táta mě na poslední chvíli zachránil. Všichni ostatní včetně mě to nepoznali. Dnes jsme se měli setkat. Poznali jsme z internetu, že účet provozuje plešatý vousatý chlap (skrz vyhledávání obrázků na internetu na Googlu). Kdoví, co by se stalo, kdybych tam skutečně odcestoval dnes. Raději nemyslet ...

liska5

*sok* Týýý brďo, to je síla!

Začni jezdit s nějakou partou na tábory dělat instruktora. Tam se potkávají fajn lidi i holky do nepohody.

A nebyl ten chlap jen její táta? Měl jsi chtít číslo a zavolat si s ní..
liska5

Když už spolu komunikovali o cestě, tak si snad číslo na mobil dali, aby se tam našli. Volat může i teď. Uvidí se, zda se holka ozve, když on za ní nevyrazil.

balu

Tak on chtěl někam jezdit, a to si ani nezavolali? Ani normální hovor natož videohovor? Tak buď je generace Z úplně marná, anebo nás tady někdo Trollí :))

Myslel jsem že každý s IQ nad 80 ví, že nejlepší komunikace je naživu, poté videohovor, následně hlasový hovor, nějaká anonymní psaníčka jsou asi tak 8% komunikace,,,?

Btw Fotky stažený z internetu dávají méně na dani jedinci i zde na poradnu, S žádostí o vyhodnocení jejich vzhledu. Doma si u toho leští anténu a/Nebo se smějí až se za břicho popadají

balu
hodnocení

0x

Prej jestli má cenu jít balit? Podle všeho ona sbalila tebe, když tě kontaktovala první. Na takovou vzdálenost je to ovšem o něčem v tomto věku, I kdyby to bylo real, můj názor.. pochybuju, že pohledná sedmnáctiletá holka bude kontaktovat Stejně starého průměrného středně pohledného kluka :)

Tydlecty virtuální vztahy, když si dopisujete víc než 5 min. předtím než se sejdete, to je prostě na levačku. Čím víc si s ní budeš písmenkovat, tím méně z toho něco bude. Takovým holkám já říkám dopisovatelky. A U kluků se tomu říká: zoufalec...

Kolik minut nebo hodin jste spolu pro písmenkovali?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]