Nejste přihlášen/a.
Sly byste do toho...
Otazka je, do ceho vlastne chces jit?
Do randeni v chatu nebo pres web kameru? Kecat spolu muzete tak jako tak.
Budes za ni schopny a ochotny v 17 letech vikend co vikend jezdit? Nebo ona za Tebou? Pravdepodobne nerealne.
Prazdniny jsou za par mesicu, kdyz vydrzite komunikovat, muzete je spolu cele stravit. Treba si i najit spolecnou brigadu.
Ale jinak mi unika, do ceho by si chtel ve vasi situaci zkratka jit nebo nejit.
Naděje samozřejmě existuje, zkus to. Ale: nikdy jsi jí neviděl, líbí se Ti její fotky a pár zpráv, uvažování o vztahu bylo náhlé, jen psaní do větru, ani jsi jí neviděl, nemáte šanci se moc často vídat, většina toho vašeho "vztahu" bude psaní - ty musíš vědět, jestli je to to, co od vztahu chceš, psal si, že hledáš vážný a dlouhodobý vztah, ne virtuální.
Naděje samozřejmě existuje. Skoro tak velká, jako že vyhrajete jackpot ve sportce.
Už je to hodně dávno, tehdy mi bylo něco přes 20 let. Seznámil jsem se s holkou (naživo), bydlící necelých 100 km daleko. Jezdil jsem za ní vlastním autem každý víkend. Měli jsme možnost přespat v soukromí. Náramně jsme si rozuměli.
Vydrželo nám to téměř 3/4 roku !
Kdysi, když nám bylo krásných 17, měli kluci na každém prstě 5 holek. Děvčata zase 5 kluků. Protože jsme se rádi bavili, sportovali, smáli se, scházeli se. V 17 snad nikdo nezakládal opravdu vážnou známost. Byl to čas her a malin nezralých.
Proč si neužíváš mládí, nebavíš se s dívkami ze svého okolí, ale upneš se na jednu jedinou slečnu, která žije 400 km daleko? Na nějaký vážný vztah máte oba dost času. Pochybuju, že Tě rodiče /a ji už vůbec ne/ budou pouštět na vzájemné návštěvy přes půl republiky. A vzah na dálku nemá cenu. Co z toho je? je to, jako když olizuješ hašlerku přes celofán. Nějaký čas to možná vydržíte, budete si psát, ale pak se ona nebo Ty seznámíte s někým jiným blíž a bude po známosti.
Jenom proto, že pochválila Tvůj vzhled, nemůžeš zakládat vážnou známost. Chovej se tak, aby Tě pochválila nějaká dívka z Tvého okolí. A bude Ti pomoženo. Jaga.
Navíc jsem si až teď přečetla, jak to všechno dopadlo. Ty, bláho, už žádný internet. Pěkně naživo co oči uvidí. Na netu se může skrývat cokoli.
Aktualizace:
tak jste měli pravdu. Byl to jeden velký podvod. Táta mě na poslední chvíli zachránil. Všichni ostatní včetně mě to nepoznali. Dnes jsme se měli setkat. Poznali jsme z internetu, že účet provozuje plešatý vousatý chlap (skrz vyhledávání obrázků na internetu na Googlu). Kdoví, co by se stalo, kdybych tam skutečně odcestoval dnes. Raději nemyslet ...
Týýý brďo, to je síla!
Začni jezdit s nějakou partou na tábory dělat instruktora. Tam se potkávají fajn lidi i holky do nepohody.
Když už spolu komunikovali o cestě, tak si snad číslo na mobil dali, aby se tam našli. Volat může i teď. Uvidí se, zda se holka ozve, když on za ní nevyrazil.
Tak on chtěl někam jezdit, a to si ani nezavolali? Ani normální hovor natož videohovor? Tak buď je generace Z úplně marná, anebo nás tady někdo Trollí )
Myslel jsem že každý s IQ nad 80 ví, že nejlepší komunikace je naživu, poté videohovor, následně hlasový hovor, nějaká anonymní psaníčka jsou asi tak 8% komunikace,,,?
Btw Fotky stažený z internetu dávají méně na dani jedinci i zde na poradnu, S žádostí o vyhodnocení jejich vzhledu. Doma si u toho leští anténu a/Nebo se smějí až se za břicho popadají
Prej jestli má cenu jít balit? Podle všeho ona sbalila tebe, když tě kontaktovala první. Na takovou vzdálenost je to ovšem o něčem v tomto věku, I kdyby to bylo real, můj názor.. pochybuju, že pohledná sedmnáctiletá holka bude kontaktovat Stejně starého průměrného středně pohledného kluka
Tydlecty virtuální vztahy, když si dopisujete víc než 5 min. předtím než se sejdete, to je prostě na levačku. Čím víc si s ní budeš písmenkovat, tím méně z toho něco bude. Takovým holkám já říkám dopisovatelky. A U kluků se tomu říká: zoufalec...
Kolik minut nebo hodin jste spolu pro písmenkovali?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.