Nejste přihlášen/a.
Myslím menší les, kde hospodáře vykonává státní pracovník, takže o tomhle se vlastně ani nemusíte vědět, zajímá mě, na co si dát pozor.
Zatím mám zjištěno toto:
- Dát si bacha na stromy, aby nespadly někde mimo les
- Dát si bacha na kůrovce
Pokud někdo cizî vleze do lesa, tak tam dej na vlastní nebezpečí, když se tam zabije, tak to je jeho riziko
Oplotit by šel les asi jen po vykácení a zřízení nové výsadby – školky? Jaký je to přesně §a kde se to řeší, když chci zaplotit les - Školku, aby mi tam někdo nelez.
Protože normálně do lesa zákaz vstupu nejde dát
Mit les obnasi spoustu driny a hovno z toho, kdyz prijde kurovcova kalamita.
Z lesu dostanes narizeni mit do brezna pokacene oznacene stromy a nikoho nezajima, jak to udelas. Pak dostanes narizenou vysatbu a nikoho nezajima, jak to udelas. Pak se ti za oplocenku dostanou srnky a vsechno sezerou. Kdyz nesezerou, zaroste to travou a uschne. Takze jak pako chodis vyzinas aby se alespon neco chytilo.
Pak prijdou myslivci, kteri si u tebe zridi honitbu, prikrmuji prasata, aby jim lezla az pred musku a ty mas pul lesa rozrytou.
Pak te dojdou sily, les sezere kurovec, suche prodas nastojato za par korun a mas konecne klid.
Vim, o cem mluvim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.