Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvodné jednání

Od: victorr odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,psal sem již včera ohledně podezření na podvod u koupy graf.karty gtx 750 za 300kč,kartu sem od pána koupil v pátek 22.3 přes zásilkovnu a dodnes nepřišlo ani jediné oznámení o tom že bych měl dostat balík natož aby přišla karta..,dnes sem zjistil že si mě pán všude zablokoval a peníze zpět samozřejmě neposlal částka byla 300kč karta + 79kč doprava tedy 379kč i když to není zas tak vysoká částka pořád bych ji chtěl získat zpět,a tak nevím zda kontaktovat PČR nebo jak to vyřešit
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě. Pokračujte v původním příspěvku..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
1. počkej do konce týdne vydrživši bez dalších pěti dotazů. Zboží může odejít později.
2. kontaktuj aukro a žádej vrácení peněz od nekomunikujícího obchodníka

chlochydess*
hodnocení

0x

Pane, Váš dotaz mi již včera připadal přitažený za vlasy. Dnes mi připadá přitažená za vlasy Vaše naivita.

Co by s tím ti policajti zmohli? Víte, že o trestní čin se jedná až po přesáhnutí částky 10 000 Kč (DESET TISÍC korun)?

Ty 3 stovky policajti za den prošustrují na kávě, ale Vás by bohužel pravděpodobně vysmáli a vynadali, že je obtěžujete s nepovedeným trikem nějakého kloučka, který si takto šikovně "vydělává". Jeho táta by mu nařezal, tak se zkuste dopátrat, co to je za adolescenta a kdo je mu fotrem.

bb
hodnocení

0x

Prodával jsem na Aukru, již nevím co. Dodání 7-10 dní.

Po 3 dnech email, kde je zboží a že to bude hned řešit přes Policii.

Vrátil jsem peníze, zablokoval ho a mám od takových lidí pokoj.

Někteří kupující si myslí, že prodejci bydlí na Poště.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]