Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčba bolestí

Od: mirek8 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Jaký máte názor na přístroj na ruzné bolesti a jiné Biobeam 940? Přístroj na léčbu provádí nemocnice nebo je pouze na domácí použití? Jak je to s použitím na artrozu kolene? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlochydess*
hodnocení

10x

Dobrý den. Výrobek můžete směle ignorovat. Jsou to pouze nekalé praktiky prodeje a všechna zdravotní tvrzení jsou zcela smyšlená. Je to pouze lampa, takže pokud máte doma tmu, ta si kupte nějakou levnější lampu za 3 stovky.

Tento i podobné přístroje zde vždy byly a budou, ale jde pouze o placebo. 99% těch falešných pozitivních "recenzí", co jste četl, jsou pouze reklamní texty prodejců a lži. To zbylé 1 % jsou lidi zblbnutí placebem. Vyhozené peníze.

A než se zde někdo začne ohánět řeči, že jim to pomohlo, opět jde pouze o placebo anebo nepřiznané prodejce. Vím dokonale o čem mluvím, jelikož jsem pracoval v servisu těchto šmejdů (samozřejmě jsem podal výpověď hned, jak mi to všechno došlo). Doporučuji i dokument Šmejdi, protože tato lampa je dokonalou ukázkou jejich šmejďáckých praktik.

chlochydess*
hodnocení

1x

Tady máte ještě pár objektivních recenzí.

Léčba bolestí
Léčba bolestí #2
Léčba bolestí #3

id
hodnocení

1x
Neutrácejte za blbosti. Je jen jedinný způsob. Pohyb, životospráva, zbavit se přebytečných kg, doma vařené mastičky místo prášků na bolest a čekat na výměnu.
Po výměně nezlenivět, držet se v kondici a soběstatečnosti.
Je moc pohodlné svítit si na koleno a čekat na zázraky než pro sebe něco udělat, především nepřejídat se a zvednout se z gauče.

hodnocení

0x

"...nebo je pouze na domácí použití?"

Jistě, že je pouze na domácí použití, protože v nemocnicích zásadně nepoužívají přístroje, které nemohou fungovat už z principu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]