Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jaký máte názor na přístroj na ruzné bolesti a jiné Biobeam 940? Přístroj na léčbu provádí nemocnice nebo je pouze na domácí použití? Jak je to s použitím na artrozu kolene? Děkuji.
Dobrý den. Výrobek můžete směle ignorovat. Jsou to pouze nekalé praktiky prodeje a všechna zdravotní tvrzení jsou zcela smyšlená. Je to pouze lampa, takže pokud máte doma tmu, ta si kupte nějakou levnější lampu za 3 stovky.
Tento i podobné přístroje zde vždy byly a budou, ale jde pouze o placebo. 99% těch falešných pozitivních "recenzí", co jste četl, jsou pouze reklamní texty prodejců a lži. To zbylé 1 % jsou lidi zblbnutí placebem. Vyhozené peníze.
A než se zde někdo začne ohánět řeči, že jim to pomohlo, opět jde pouze o placebo anebo nepřiznané prodejce. Vím dokonale o čem mluvím, jelikož jsem pracoval v servisu těchto šmejdů (samozřejmě jsem podal výpověď hned, jak mi to všechno došlo). Doporučuji i dokument Šmejdi, protože tato lampa je dokonalou ukázkou jejich šmejďáckých praktik.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.