Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od koho provozovatelé restaurací/kaváren odebírají cocacolu a další ve skle?

Od: jirka99 odpovědí: 4 změna:

ahoj, pokud je tu někdo kdo má kavárnu nebo restauraci, chtěl jsem se zeptat, od koho odebíráte cocacolu, fantu nebo další nápoje ve skle?

Našel jsem sice pár dodavatelů ale ceny mi přišly v celku vysoké, na to, že to jsou velkoobchodní ceny.

Děkuji

Jirka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U nás třeba JIP a Makro.

jirka99
hodnocení

A jakmile jsou vypity, tak někdo od nich přijede a makro lahve zaveze přío někam na pobočku cocacoly, kde je znovu naplní?

Když ti dochází, tak si objednáš další. Přivezou nový a odvezou prázdný.

Jak prosté, milý Watsone.

mas
hodnocení

0x

No ono welkoobchodní ceny dneska v potravinách?, dyž dejaký řetězec má nižší, proto Vietnamci do večerek nakupují v řetězci...

Třeba minulý týden vepřový 79 v Lidlu, tenhle týden tuším 89 tamtéž? Přitom podle inflace a srovnání s listopadem 1989 versus 2022 by vepřové mělo stát 590 Kč (zdroj: zakomunistu.cz/...) a vo teprv dnes?

Btw Kolik stojí vepřové v velkoobchodu v Makru s DPH co?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]