Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podezření na podvod

Od: jjaka odpovědí: 16 změna:
Zdravím, nedávno jsem sháněl levnou graf.kartu do pc na bazosi a nasel jsem gtx 750 za 300kc, pánovi jsem napsal a vse probíhalo v pořádku poté jsem mu na jeho účet zaslal 380kc (300kc karta + 80kc doprava) a jediné co poté odepsal že platba dorazila v pořádku a sdělil jsem mu os.udaje potřebné pro zásilkovnu,nic méně karta dodnes nepřišla ikdyz jsem se s pánem domlouval již v pátek a říkal že ji přes víkend odešle ale dodnes nic nepřišlo a když sem pánovi psal na e-mail, SMS či volal tak mobil nezvedal a ani neodpovídál co s tím mám dělat
Pánovo tel.cislo 722 752 171
Pánovo E-Mail luk.kozelka@gmail.com

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaj*
hodnocení

3x
Tak já mu napíšu ať vám to pošle

mathew
hodnocení

2x
Tím zveřejněním panova čísla a mailu se ještě můžete dostat do problémů. Tuplem jestli ten pátek má datum 22.3.2024. Zasilkovna totiž o víkendu nepracuje...

pp
hodnocení

1x
Pan udělal velkou chybu že narazil na takového tvora jako si ty. To si jako myslíš že kvůli těm 3 stovkám poběží hned na poštu?
Napsal ti, že to pošle v pátek. Tak bych to očekával nejdřív v úterý. Spíš středa. Být na jeho místě, pošlu ti peníze zpět a kartu vyhodím. Protože za měsíc tu bude dotaz že ti ta karta nefunguje. A že pan je podvodník.

skautu
hodnocení

1x

Vy jste noční můra každého prodejce. Uvědomujete si, že když teď někdo na Google bude vyhledávat pánovo číslo, vyjede mu mezi prvními výsledky vaše fórum "Podezření na podvod"? Patřilo by vám, aby pánovi někdo poslal odkaz na toto fórum na e-mail, který jste také uveřejnil. Pak za své jednání právem ponesete zodpovědnost.

hodnocení

0x
Nedávno...již v pátek...A dnes je pondělí..Za celou tu dloouhou dobu nic? Byl to pátek minulý týden? Kdy vám to slíbil?
usiis
Ano vše proběhlo minulý týden tedy 22.3.2024
mathew
A stěžovat si na to, že vám dneska nepřišla ta věc co jste si objednal zítra nechcete? Aby jste zbytečně nezakládal další dotaz, když si ani nepamatujete vlastní jméno/přezdívku.

snk®
hodnocení

0x

Pokud to pošle v pátek, dorazí to v úterý nejdříve, spíše ve středu.

petrm

Jedna věc je, kdy zboží dorazí, ale zásilkovna by měla příjemce informovat, že zboží převzala.

hodnocení

0x
Nezdá se mi, že by mu ty 300 stály za takový
podvod a když, tak by přestal komunikovat už po přijetí peněz. Spíš ta cena karty se mi zdá podezřele nízká.
jm
Nízká není, odpovídá stáří a rizikům. Já PC s lepší grafikou daroval. Koupit to nikdo nechtěl ani za pár kaček.
Samotné grafiky jsou docela v kurzu.

hikmb
hodnocení

0x
No jako po odeslání peněz se pán Ještě zeptal jak to ze svého místa pošle přes zásilkovnu do Z-BOXU do kterého chci a já mu nato poslal odkaz na jejich stránky kde to mají dobře popsané, žádné oznámení o přijetí ani nic takového nepřišlo.
Jestli to bylo tento pátek, tak takto brzo by vám to neposlala ani většina eshopů. Dalším problémem může být popletené telefonní číslo.

hodnocení

0x
Pokud ji měl přes víkend poslat, tak nejdřív přijde dnes(úterý) ikdyby se zásilkovna přetrhla.

jano123
hodnocení

0x

Moj názor, je trochu chyba, že Ste uverejnili kontakt na neho,

može sa to otočiť proti Vám.

Ak dotyčný nereagoval na na "dotazy", hovorí to o jeho slušnosti...

Pošlite mu ešte iba "SMS", počkajte ešte do víkendu, , a potom to riešte s políciou.

Ja som mal iný podobný prípad: 1 ks SMS + týždeň čakania zabralo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]