Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebovala bych poradit jak na obsese.Ziji přes 2roky s přítelem,který má tuto poruchu a pro mě je to zcela nový pojem v mém životě.Můj přítel s touto poruchou žije asi 12let,v minulosti docházel k několika lékařům,užíval lék Setralin-Teva a v závěru po nedůvěře k poslednímu ošetřujícímu lékaři již jiného odborníka nehledá a léky vysadil.Z mého pohledu můžu říct,že co ty prášky nebere je mnohem klidnější ale stejně a k tomu směřuji svou otázku,neměl by své úzkosti řešit s odborníkem?Jsem povahově velký optimista a pohodářka,ale přesto všechno opakovaně narážím na tuto poruchu v našem vztahu a bojím se,že mi jednou rupnou nervy a já to nezvládnu.Nejčastějšími příznaky jsou stálá nervozita,špatná nálada,nespokojenost se sebou samým a skoro vždy chodí pozdě.Ráda bych mu zprostředkovala svět veselejší, hlavně stálé uzdravení a klid,pohodu.
Předem děkuji za odpověd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.