Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si mužu najít pořad černe ovce z 20.3.2024

Od: begi25® odpovědí: 10 změna:

Dobry den,viz předmět otázky.Obsah by mněl o energicke společnosti.Pán ma přeplatek za elektřinu 15000 kč.Nechteji mu to proplatit.Aspon my to říkal známy a tvrdil že to bylo v čt1 .Mně se tohle nechce věřit.Moc děkuju.*ee* Pán řekl že asi Inogi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

futra
hodnocení

5x

Černé ovce si můžete přehrát na iVysílání ČT

hodnocení

i vysilani tam se musim přihlasit?

futra

Ne.Jen si na www.ceskatelevize.cz kliknete na iVysílání a do jejich vyhledávače zadáte černé ovce a už pak hledáte ten správný díl.

kolemjdouci
hodnocení

4x

jakykoliv vyhledavac (google.cz , seznam.cz ) -> napsat "cerne ovce z 20.3.2024"a kliknout na vyhledany odkaz...

aneb

ceskatelevize.cz/...

hodnocení

2x
Můžu potvrdit, taky jsem to vyděl, ale bohužel vám neřeknu na které stanici to bylo.
Inogi to nebylo.
doplněno 21.03.24 16:05: A 1500kc žádný problém.
To takhle 125 000kc. Tak to by mne rozhodilo
cnn.iprima.cz/...
hodnocení

Prosím řekněte my aspon kdy to bylo.Určitě né 20.3.2024Podival sem se nai vysilani.

Tak jsem to našel je to na CNN prima zpravy. 19.3. 2024

Firma se jmenuje ELGas energy s.r.o.

Reportáž je v čase 27.41 minut , a bylo to přes 17500kč

cnn.iprima.cz/...

mll
hodnocení

0x

Normálně v ivysílání, už ani netrvaji na DRM, to mám vypnuté a přesto to funguje.

ceskatelevize.cz a nejlíp se to hledá v televizním programu (obzvlášť když znáte datum a čas), kde na pořad kliknete, ale jsou i jiné způsoby.

hodnocení

0x
Zajímavé, na to se taky podívám. Já měl předloni na plynu přeplatek kolem 50 tisíc (nasadili mi po krachu dodavatele na novém spotu šílené zálohy) a naprosto bez problému. Nedokážu si představit důvod, proč by to nechtěli vrátit.

halamus
hodnocení

0x

ceskatelevize.cz/...

Díl z vámi uvedeného data má jiný obsah. Hledej šmudlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]