Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nárazové vysazení antidepresiv

Od: anickaa odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer, prosím o radu, zapomněla jsem si na sluzebku vzít AD eliceu, užívám 10mg, léky jsem měla naposledy v neděli a dnes ráno jsem si je měla vyzvednout v lékárně, ale měla jsem takový press, že jsem na to já koza zapomněla a teď už lékárnu nestihnu. Tudíž budu mít lék až zítra ráno, což jsou 4 dny bez. Je to veliký problem?… když jsem si dřív zapomněla vzít třeba den nebo dva (stalo se), tak jsem na sobě cítila motání hlavy nebo tak, tak mi došlo, ze jsem si ji nevzala. Teď ale necítím nic, tak si říkám, snad to bude v pohodě? Jde mi jen o to, když se to takhle vysadí na chvíli, jestli se pak dostavuji nějaké ty priznaky jako motání hlavy a podobně nebo jestli je to i nebezpečné? Pokud je to jen o těch příznacích tak dobrý..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nech si poslat erecept a vyzvedni na služebce. Lékárna je v každé díře...
anickaa
hodnocení

Ano je, ale jsem v Polsku, poslal mi erecept a prej ho nemůžou načíst. Ani v jedné lékárně to neslo

Český recept v polské lékárně nebude fungovat, tak daleko evropská integrace ještě nedošla.

hodnocení

0x
Pěkný den,není to dobré. Já beru ad a antipsychotika,beru toho víc a minulý rok na dovolené jsem si zapomněla lék,který mám na noc a nespala jsem a měla úzkosti. Vyřešila jsem to tak,že jsem si nechala poslat erecept

hodnocení

0x

Budete se cítit divně, možná přijdou i nějaké úzkosti, ale až se vrátíte domů ke své dávce, tak se to zase vrátí do normálu. Čtyřdenní výpadek by neměl mít dlouhodobé následky.

Pokud budete mít možnost sehnat jinde jiný lék, který obsahuje escitalopram v dávkování 10 mg, tak ho můžete vzít místo té Elicey.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]