Nejste přihlášen/a.
Zdravím, soused si zde nabíjí auto přes prodlužku z okna, už mám dost toho, že jen to auto parkuje mezi ostatními, ale nehodlám čekat, až to začne hořet. Existuje nějaká vyhláška, která toho zakazuje nebo mu mám rovnou dojít shodit hlavní jistič? Připadně volat polici? Četl jsem, že při nabíjení těchto křápů to odebírá neskutečné proudy a starší elektroinstalace to nemusí zládnout, takže ohrožuje všechny ostatní.
Hořet to nezačne.
Jistič mu neshazujte není pro to důvod.
Policii nevolejte nic stím neudělají
Četl jste špatně. Tyto křápy jsou uzpůsobeny aby se dalí nabíjet z klasické zásuvky. Starší elektroinstalace to zvládnout nemusí ale ovlivní to jeho elektroinstalaci v bytě a né tu vaši.
Nikoho tímto neohrožuje.
Doporučuji si vzít medikaci kterou jste vynechal a jít si odpočnout.
Zahořet to samozřejmě může, stejně jako normální auto
Pokud je elektroinstalace v pořádku tak OK, ale je to kabel pod proudem jen hozený přes cestu bez jakékoliv ochrany a bez dohledu = to že nikoho neohrožuje je taky dost odvážný tvrzení, obzvlášť pokud tam neni chránič a bude mokro.
Policajti s tim nic neudělají - ale udělají, pokuta za stání, případně i odtah pokud blokuje průjezd. Ovšem můžou ocenit i všechny ostatní co tam parkujou
Medikaci by si neměl brát on, ale novináři z bulváru který z elektroauta dělají jistou smrt uhořením a chudáka tim vyděsili k smrti. Víc bych se bál elektrokoloběžky v kočárkárně.
Rychlovarnou konvici zapnete na 5 - 10 minut, bojler se nabíjí zpravidla přes HDO nízkým tarifem přerušovaně.
Elektrovehikl se nabíjí celou noc.
Tady se furt vaří z vody. Evidentně mu to nabíjí, kdyby ne, nebude to tam mít na parádu. Ten odběr je u tohoto kabelu do zásuvky max 10A , tedy 2,3 kW. A dá se snížit...
Stačí malý přechoďák v zásuvce a klidně se roztaví a zahoří, v bytech dost časté kdykoli tam jede delší dobu spotřebič s velkým odběrem. Takhle dlouho nejede ani rychlovarka, ani trouba, pračka vysavač, takže přechodák se neprojeví. Když tam připojí 10A na pár hodin tak zásuvky tečou...
Přechoďák může vzniknout i v tom v kabelu když ho rozjezdí auta, např. přejížděním místa s tou smyčkou. Můžou tam i vylízt holý dráty a když to někdo vezme do ruky tak bez chrániče dostane ránu.
Tvrdit že to je 100% bezpečný a riziko je vyloučený muže jen naivní elektronadšenec který elektrice moc nerozumí...
Ale zas tak bych to nedramatizoval, zásuvka zahoří v jeho bytě a svým děckám bych vysvětlil že na kabely se nesahá.
Pravda pravdoucí, ale mám třeba i v rodině důchodce kteří si přitopí 2kw přímotopem a to už je víceméně stejná zátěž.. On si člověk nepomůže když to má zahořet tak to zahoří.
Z fotky nevypadá že by tam projelo další auto takže o starost míň.
Bezpečný to určitě není ale zase bych to nehrotil nějak moc..
Říkám, vaří se z vody. Lidí běžně nabíjí z obyčejných zásuvek a ještě u nikoho nevyhořelo. Jak vy víte, zda tam nemá extra zásuvku se samostatným jištěním? Neudržovaná zásuvka muze vyhořet mnohem dřív při nižším proudu, ale ohoří max zásuvka vlivem zvýšení teploty na přechodovém odporu. Není to tak, že začne hořet zásuvka a pak chytne drát a bude hořet až do elektrárny. Někdy mě udivuje, co lidí mají za argumenty a budou tvrdit, že nabíjet auto doma nejde. Sporák také nevozite na supercharger abyste mohli uvařit oběd.
Jen doplním Vaší neznalost. Zrovna Tesla, ale i ostatní EV si měří odpor celého vedení a v případě vysokého odporu, případně poruchy v průběhu nabíjení odpojí. Ve chvíli, kdy připojíte nabíječku, začne nabíjení pomalu stoupat z odběru 1A až do požadovaného a měří se napětí, úbytkem napětí se vypočítá odpor na vedení. Pokud je odpor vysoký, omezí se samotný odebíraný proud. Ve chvíli kdy dojde k jakémukoliv přechodovému odporu, tedy i snížení napětí v koncovém bodu, nabíjení se ukončí.
Pouzivat svoju elektroinstalaciu moze kazdy sposobom, aky uzna za vhodny, do toho vas nic nie je. Ak mate spolocne domove rozvody v poriadku, vsetko osadene istiacimi prvkami spravnej hodnoty, tak to bolo projektovane na nejaku sucasnu zataz. Problem by nastal, ak by kazdy nabijal v tom istom case a sucasne napr piekol v elektrickej rure, vypalenu poistku v hlavnej domovej skrini kvoli predvianocnemu peceniu a vareniu som uz riesil.
Jedine, co mozete namietat, je volne polozeny kabel pod napatim na mieste pristupnom verejnosti, ten by mal byt zabezpeceny pred mechanickym poskodenim a pravidelne revidovany.
Teslu koupíte buď novou za rovný 1mil nebo 4 roky starou z DE za 600tis. To nevidím jako problém. Když jsem si ji před lety kupoval, taky jsem bydlel v takovém domě.
Samozřejmě, že je zde určité riziko. Hasiči to neumí uhasit. Viz zde irozhlas.cz/...
Recept, jak efektivně uhasit hořící elektroauto, zatím hasiči hledají. Podobně jsou na tom i jejich kolegové v zahraničí.
Dá se říct, že elektromobily neumíme hasit. To, že je předpis výrobce, že elektromobil je třeba evakuovat ze zasaženého prostoru a ponořit ho do kádě s vodou v řádu dní až týdnů, pro mě není záležitost, která by souvisela s efektivním hašením,"zdůrazňuje Vlček.
Největším problémem u elektroaut je hořící baterie. Teploty pak stoupají i k několika tisícům stupňů Celsia. A z auta se valí toxický kouř.
Jeden elektromobil hasily jednotky z Prahy loni v květnu. Červené auto začalo hořet v podzemní garáži. Majitel tehdy odhadl škodu na asi milion korun.
Také čtěte zde: Nabíjení elektromobilů, zatížení sítě a řízení výkonu – část I., typy nabíjení energetika.tzb-info.cz/...
Je pravda, že infrastruktura pro napájení elektrovehiklů chybí - a pokud to takhle jako váš soused udělají všichni, tak jste v háji, protože to neunesou stupačky a přívodní kabel. Požádejte bytové družstvo nebo společenství vlastníků o zřízení dobíjecí stanice pro potřeby uživatelů bytů.
Spíš bych se bál parkovat Ev mezi ostatními auty, protože pravděpodobnost požáru spalovaku je o dva řády vyšší
To je presne ten typ, akych tu uz bolo plno, vsetkych pohlavi. Ked im nedame za pravdu, tak sa urazia alebo tocia svoje - vid "zly urad nema evidenciu, komu som prenajimala byt".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.