Nejste přihlášen/a.
Mám velmi dobrou zkušenost s:
www.novysro.cz/hlivovky-dubove-kapky-s-hlivou-rk-v-2/?variantId=6465
ale každému sedne něco jiného.
Afty znamenají sníženou imunitu. A imunita sídlí hlavně ve střevech. Takže upravit stravu, aby nezatěžovala, ale prospívala. Vynechat průmyslově vyrobené potraviny, energeťáky, sladké tyčinky, paštiky, chipsy...a omezit cukr, mouku, příliš mléčného. Naopak zařadit hodně zeleniny, hlavně zelené, cereálie, ořechy, ryby, panenské klíčkové oleje, melasu, zelenou petržel. Dobré je vše, co prospěje střevu, jako kyselé zelí, kroupy, kefír,. Užívejte k tomu probiotika, případně vitamín C, Zn a B komplex. A jezte hodně česneku a pořád noste v puse kousíček česneku velký, jako čočka. Vyměňujte. Jinak cucat Tantum Verde, pokud nejste alergický na včely, tak propolisová ústní voda. Dostatečně pít, pohyb v přírodě, spánek, relax.
Poslední tři řádky jsou k akutnímu řešení.
Když ale dodrží i řádky předchozí, půjde to snáze a vyhne se recidivám. Když chci s něčím bojovat, tak bych měl vědět, kde je příčina. Mohla jsem ještě dodat, aby zlepšil ústní hygienu / plak!/ , ale to by se našlo ještě více těch, co mne kontrolují, místo toho, aby sami poradili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.