Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodiče mě nechtějí pustit za přítelem

Od: maruskadejsivla odpovědí: 13 změna:
Ahoj všichni mám problém s rodiči. Mám přítele a bydlíme od sebe docela daleko. Mockrát jsem se ptala mámy jestli bych za nim mohla jet ale ona nikdy nedovolila. Je mi 14 a ano asi jsem mladá ale přijde mi že zakazovat mi tohle ještě s mýma psychickýma problemama mi nějak nepomůže. Moje mama vždycky řekne buď že jsem moc mladá, je to daleko a nebo že je nezná na což jsem jí několikrát navrhovala aby si začala psát s jeho mamkou ale ona pak řekla že nepotřebuje znát jeho mamku takže se omlouvám ale opravdu si takhle "sere do huby". Jedeme ted o víkendu se školou do Anglie a cestou zpátky by bylo možný vystoupit kousek od něj, on by tam počkal a pak by jsme jeli k nim kde by celou dobu byli rodiče takže by se nic nemohlo stát. Ta Anglie je uz za 5 dnů a já jsem opravdu zoufalá, bojím se že se kvůli tomu náš vztah rozpadne. Poraďte prosím. Předem děkuji. Ahoj Mája

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

16x
Sebevědomí teda ale na rozdávání. Rodiče mají za tebe zodpovědnost. A z toho co a jak tady píšeš je zákaz zcela na místě bez ohledu na věk

hodnocení

9x

Jsi opravdu neskutečně hloupá, sebestředná, nevychovaná a vulgární. Jak to mluvíš o své matce? Vždyť ona má vlastně pravdu. Ještě 4 roky za Tebe bude zodpovídat. Za Tvé činy, za Tvé chování. Opravdu si myslíš, že máš ve 14 letech zmeškáno? Neveř tomu, pokud jsi trochu k světu a naučíš se časem ještě slušně chovat, nápadníci se jen pohrnou. Musíš ale trochu vyzrát, naučit se být slušná slečna a ne takové telátko, jako teď. Navíc sprosté.

Čemu se divíš? Tví rodiče tu druhou rodinu neznají, nevědí, v jakém prostředí budeš, jak se tam budeš mít, co se Ti tam může stát...

Žádnou Anglii si nezasloužíš za Tvé chování a mluvu. Dala bych Ti celý víkend pořádnou práci a za odměnu by ses mohla jít navečer projít dvakrát kolem návsi. Jsi nevděčný fracek a nedovedeš si v hlavě spočítat, že ten Tvůj výlet stojí peníze. Kdo je vydělal? Tví rodiče? Všechno chceš, ale nic za to nedáš. Myslím tím chování, poslušnost, úctu a lásku k rodičům. *bzum* Zamysli se nad sebou. Jednou, až budeš matkou 14letého žihadla, to pochopíš sama. Jaga.

ltz
hodnocení

6x
A co jako jiného měla máma říct než to, že jsi ne mladá, ale dítě a cesta že je daleká. Jako máma to jednou taky tak řekneš. A to tvoje vyjádření, že si máma sere do huby, to je smutný...

hodnocení

3x
Je ti 14 si psychycky v háji a ještě se divíš že tě rodiče nechtěj nechat jet za přítelem
No soudim že ani moc chytrá nebudeš
Já bych tě taky nikam nepustil

amantova
hodnocení

2x

Vystoupení po cestě je hloupost - po dobu zájezdu za tebe mají zodpovědnost učitelky.

Když ti to máma "nikdy" nedovolila - znáš se s tím přítelem vůbec, myšleno fyzicky? Nebo je to internetová známost a vy spolu "chodíte" a nikdy jste se neviděli? Znají ho tvoji rodiče? Víš ty vůbec, co je tvůj přítel zač a kolik mu je? Pokud ho tvoji rodiče neznají, sejděte se několikrát na půl cesty někde v cukrárně i s vašimi rodiči, rozumnej rodič svoje dítě "jen tak" někam nepustí. Pokud o tebe stojí, tak to pochopí.

aaa
hodnocení

0x

Není Ti ještě 19 let a rodiče na to mají právo. Narozdíl od Tebe mají za Tebe stále odpovědnost, i když si myslíš opak, že jsi rozumná. Seš naopak lehkomyslná. Máš život celý před sebou a chovat se moc neumíš, je to cítit i z Tvý otázky. A to bez urážky. Nic nevíš o životě a TAKOVÝCH PŘÍTELŮ JEŠTĚ POTKÁŠ MNOHO.

hodnocení

0x
Jaké to máš psychické problémy?
Tedy pokud o tom lze psát.
Víš tvoji rodiče tě stále mají za "malou holku" a co hlavně mají o tebe strach.
Je na tobě posoudit jak hodně znáš svého přítele.
Na rodičích je za to aby se ti nic špatného nestalo.

hodnocení

0x

. Odjede za "přítelem" jedno dítě a můžou se pak vrátit dvě děti!

Ale spíše jde zase o trolení!

hodnocení

0x
To se mám na co těšit když to tak čtu. A to mám teprve malé děti. Uvědom si, holčičko, že jsi pro svoje rodiče všechno a že se o tebe určitě bojí a že mají pravdu. Taky bych tě nepustil.

dokazatel
hodnocení

0x

A přítel se jmenuje Vilík?

hodnocení

0x
No tak přijede on a všichni budou spokojení! A zmizí i psychické problémy. Dvě mouchy jednou ranou:)

hodnocení

0x

Další z příběhů, který vznikl místo školního slohu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]