Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, Dá se vrbovým proutkem zjistit geopatogenní zona? Zjistil jsem že mám reakci na vrbový proutek Který v dřívějších dobách hledali vodu před kopáním studny. Z vrby jsem uřízl proutek do v a uchopil do obou rukou a prošel ložnici a proutek se kroutil směrem k podlaze že jsem kroucení neudržel. Budeme mít škodlivou zonu? Jak odstranit zonu v domácích podmínkách? Jak je to se zdravím atd? Jaké máte zkušenosti atd? Děkuji.
Asi nejjednodušší bude přesunout postel. Odrušovače fungují jen krátce a nedostatečně. Za úplňku jsou účinky GPZ zesíleny. V patře jsou zóny širší, než pod nimi. Nevím, jestli se dá sehnat někde v antikvariátu knížka Česlava Spychalského RADIESTEZIE /překlad z r. 1983/.
Pokud někdo GPZ nevnímá, neznamená, že nejsou. Vnímají je živočichové, rostliny, u člověka buňky v jeho těle, mitochondrie coby mikrogenerátory v nich. I nervová zakončení vegetativního nervstva. Po přesunu na vhodné místo nastane zlepšení zdravot. stavu, děcko se třeba přestane pomočovat, zlepší se spánek, ustoupí bolest hlavy...Růst nádoru taky často nevnímáme a je tam najednou z čistého nebe?
Ještě jednu knížku na téma mám: Bioenergie bez záhad - Radmila Zemanová 1991. Jsou tam pasáže, co se hodí.
Tak citlivé přístroje ještě nemáme, aby měřily energii mikroskopické buňky. Víme jen, že nějakou energii musí mít, když v ní probíhají nějaké děje a jeví se pod mikroskopem jako živá...
Jak to, že pes vycítí nemoc, jak to, že některé ryby či ptáci se orientují podle magnetického pole Země. Já ho necítím, tak není? Medicína by měla využívat citlivé lidi, u kterých toto vnímání zůstalo, a né z nich dělat cvoky.
Můžete umístit do čtyř rohů místnosti mističky s krystaly čtyř barev a zapálit u nich vonně tyčinky čtyř druhů. Ve srovnání s neodymovými magnetu je to mnohem malebnější a v neúčinnosti se jim to plně vyrovná.
Také můžete do geometrického středu místnosti na vyvýšené místo umístit theremin a pokud bude reagovat na vaši přítomnost i bez dotyku, můžete to využít k zajímavým meditacím.
Všechny tyto metody lze i kombinovat bez obav, že by to ovlivnilo výsledek.
Naše prababičky dávaly do každého rohu místnosti misku se solí, že pohlcuje škodlivé vibrace...
@peter Samozrejme súhlasím s tvojim skepticizmom (resp. zdravým rozumom), ale čo ma fascinuje, je tvoja energia stále sa dokolečka dokola doťahovať s LiškouPět. Veď vidíš, že je to nejaká pani, ktorá už za život preskúmla snáď všetky zákutia ezoteriky a ničím nepodložených dezinformácií. Jak sa vraví "Starého psa novým kúskom nenaučíš" a okrem toho, že sa na teba tetka nahnevá, tak ju v tých jej ezošarlatánskych rozprávkach ešte viac utvrdíš. Lebo tak reaguje bežne každý, koho vysmejú - začne ešte viac papouškovať svoje ezošarlatánske rozprávočky a tlačidlo zdravého rozumu automaticky presunie do polohy OFF
říká se, že pes spává na čistém a kočka patogenní zóně. Je zajímavé, že můj druhý pes nespával na místě, které měl rád ten první. Nebylo to pelechem nebo dekou. Dostal nový a přesto odtamtud táhal pelech pryč Když si představím, co všchno je v podlahách-stropehc v bytech pode mnou, nedovedu si představit vůbec nic, co by tu energii zrušilo. Která tam prý, údajně, je.
Na víře stojí tato planeta.
když něčemu věříte, je velká pravděpodobnost, že za to i zaplatíte.
Citroenisti platí Citroenu, hledači EZA proutkařům či šarlatánům, Věřící v Bohy - Ježíškářům, Šamani šamanským darmožroutům, Vodafonisti Vodafonu ... Milovníci soli vegetě, USA-alpinisti USA ... atp. Hlupáci Blondýnkám, nebo hracímu automatu ... naivní blbci - České televizi
Je to na každém z nás ... nekonečná šířka marketingové kreativity.
Jenomže Citroenu platím, aby mě jejich auto odvezlo a to taky slibují v reklamě. Auto vozí - tvrzení potvrzeno.
Sůl je slaná, reklama slibuje, že mi dosolí jídlo. Sůl solí - tvrzení potvrzeno.
Proutkář slibuje škodlivou zónu, shrábne peníze, a ejhle, ona tam žádná škodlivá zóna nebyla. To tam jen prababičce padly do díry klíče, tak teď 200 let je místo prokleté, protože babička chytla rapl. Místo tam není, pouze babka byla na hlouposti - tvrzení vyvráceno.
A tak dále a klidně zcela bez víry. Potřebou víry se ohánějí pouze mentálně méněcenní, kteří nedovedou jednat za sebe a hledají si (klidně i imaginární) štít před výsměchem lidí s aspoň dvouciferným IQ. A samozřejmě jako výmluvu za své nezdary.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.