Nejste přihlášen/a.
Hezký i když nepříliš veselý den.
Nevím čím začít, moji rodiče jeli v pondělí na dovolenou na Slovensko a v pátek tátu odvezli do nemocnice v Nových Zámcích.
Bohužel, táta má oslabenou imunitu v důsledku transplantované ledviny, takže dva dny nemohli přijít na to co mu je. Dneska mu dělali lumbální punkci a zjistili, že má zánět mozkových blan a v tuto chvíli ho převážejí do Nitry.
Prosím nemáte někdo zkušenost s touto nemocí? Web jsem pročetla, ale spíš jsem chtěla osobní postřehy a zkušenosti. Díky.
jolinar, je mi velice líto, co se tatínkovi přihodilo. Je to strašné! Ale moc nepátrejte, nebudete spát velice dlouho. A nic s tím neuděláte, nic nezmůžete. Bezmoc veliká! Věřte, že se vše v dobré obrátí a nic se nebude ještě více komplikovat. Věřte, že se doktorům povede léčení a vy se šetřete, rodiče vás budou potřebovat. Hodně potřebovat. Držte se všichni!
Jolinar, to je mi opravdu strašně líto. Znám pár případů zánětu mozkových blan. To se nedá napsat, protože to je opravdu různé. Někdo nemá následky skoro žádné, ale zažila jsem paní, která se díky tomu stala nesvéprávnou. Tohle si myslím ale nehrozí, protože to podchytili včas, je už v péči lékařů. Hrozně moc držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.