Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení dole v krku

Od: anika odpovědí: 4 změna:
Zdravim vás, mám dotaz. měla jsem zánět dutin teď dva týdny, nebylo to nijak extrémní, ale hleny se mi trosku spoušti do teď. V krku mě neboli a nos ucpaný nemám, ale teď po těch dvou týdnech jsem včera při nádechu normálně nosem začala cítit takové jakoby paleni dole v krku, je to jakobych tam měla nějaký mentol když to k něčemu prirovnam :D no a dnes ráno celkem dobrý a teď odpoledne to cítím zase a už stále. Nic mě neboli jen takový divny paleni při tom nádechu. Stalo se vám to někdy? Čím to muže být? Kdyz mě palila zaha, bylo to jiné a na hrudníku spis, tohle je proste v tom dulku u klíční kosti. Já jsem dostala od syna před týdnem do ohryzku, trochu mě to bolelo, ale tohle začalo až po týdnu, to by nemělo být od té rány ne?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Napadá mne reflux.

anika
hodnocení

Ale to by palila i žaha ne? Mě pali vyloženě jen v tom dulku

hodnocení

0x

Zánět dutin mám už týden taky a to pálení trubice jsem cítila občas také hned v začátku příznaků. Zmínila jsem se o tom i lékaři, nějak na to nereagoval. A mohu se zeptat,prosím, co Vám na ty dutiny zabralo? Dostala jsem plno léků, kapek, bohužel zatím bez větší úlevy a je to velmi obtěžující. Děkuji.

liska5
hodnocení

0x

V tom důlku se právě žaludek a jícen projevují. Některé choroby žaludku až tu jamku vyboulí. V noci v ležaté poloze může reflux poleptat hltan a pak to můžete cítit jako to divné pálení. Zásadně bych změnila stravu a k tomu si pomohla braním probiotik, protože imunita sídlí z velké části ve střevě. Jakmile omezím mléko, cukr, bílou mouku a vynechám průmyslově vyráběné potraviny projeví se to časem i na dutinách. Vhodné a nevhodné potraviny najdete v knížce Davida Freje: Stravou proti zánětu. Prvních 90. stran. Aspoň nahlédnout na ty barevné tabulky. Druhá půlka jsou recepty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]