Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde ve stacici metra Můstek rychle najít Albert?

Od: pb® odpovědí: 5 změna:
Ač rozený pražák, tohle nevím, na Můstku nevystupuji. Jak v metru rychle najít supermarket Albert? Je na A, na B, jakým směrem vystoupit?
doplněno 15.03.24 06:47: Je to tedy linka A, stanice Můstek, výstup směr Na Příkopě, otevřeno 6-23. Přesně takovou informaci jsem potřebovala dostat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, dlouho jsem tam nebyl, ale Albert byl v podchodu uprostřed Václaváku - výstup z metra A směrem Jindřišská/Vodičkova. Zdravím!
doplněno 14.03.24 22:32: Metro A - stanice Můstek (vchod z podchodu).
doplněno 14.03.24 22:37: Je to v suterénu obchodního domu Družba (dům VD) na rohu Václavského náměstí a Jindřišské.

hodnocení

0x

Albert je přímo ve vestibulu Můstku *smich*

google.com/...

pb®
hodnocení

Ano, tohle najít umím. Ale jestli jste tam někdy byl, pak Můstek jsou dvě linky, tedy 4 různé výstupy. A já se ptám, jaká je to linka a který výstup, vzdálené jsou od sebe stovky metrů. A když tak koukám na mapu, na Muzeu je taky, ten se mi bude hledat líp.
mll

Můstek je doslova bludiště, přestupu na můstku se radši vyhybám, je dost dlouhý. Nejlíp se přestupuje na Florenci (z C na B rovnou z perónu z B na C je lepší udělat okliku východem do Sokolovské), trochu horší je Muzeum, ale ten můstek, to je spousta cesty dlouhými tunely, i když musím uznat orientační systém se už trochu zlepšil.

Taky DPP udělal systematické plány, pro můstek je zde dpp.cz/... albert bych hledal v místě exitů E14-E16.

mll
hodnocení

0x

Albert byl v suterénu obchoďáku Krone (dnes DementHaus), už jsem tam léta nebyl. (Další je na Muzeu, ten se hledá líp, je rovnou napravo od východu, teda hned napravo je picoška, pak něco a pak Albert a infocentrum DPP.) Je to když vystoupíte z toho, co je navrchu (myslím áčko) směrem na Příkopy, nebo z toho, co je vespod (tuším béčko) jako na přestup, ale neojdetete, a vystoupíte směr příkopy, Václavák, Jindřišská a tak dále. Od východu z metra se dáte doprava a budete hledat exit do Jindřišské a v těch místech to už uvidíte.

doplněno 15.03.24 11:29:

Jsem se přepsal, od východu z metra doleva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]