Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte někdo zkušenost s plněním u pracovní neschopnosti u pojištění Mutumutu? Máte nastaveno plnění od 30.či 60.dne?Zatím se nemohu rozhodnout.Jsem učitelka, žiji sama, děti jsme neměli, je mi 50, mzda je můj jediný příjem. Jsem zdravá bez jakýchkoliv zdravotních problémů. Občas snad běžné bolesti zad, ale jinak nemám žádné zdravotní komplikace ani nikdy žádné operace. Jsem si vědoma psychické náročnosti práce učitele (pracuji s problematickými případy dětí) a ráda bych, aby pojištění pokrývalo i případné psychické obtíže, jako je syndrom vyhoření (jde mi tedy diagnózy kolem F40–F48). Sama jsem v minulosti zažila před lety období, kdy jsem byla neschopná pracovat z důvodu psychického tlaku v souvislosti se ztrátou partnera, který zahynul, ale tuto jednorázovou situaci jsem zvládla a jsem psychicky fit. Hypotéku, půjčky nemám,platím ale nájem.Moc úspor nemám,platila jsem partnerovi v nemoci experimentální léčbu v zahrančí.
Měla jsem pojištění tohoto typu u ČSOB, ale měla jsem tam špatnou zkušenost, proto se porozhlížím jinde. Děkuji
Jedná ase o pojišťovnu skupiny KB.
Už ten název mě zaujal, protože takové volí studenti, kteří nabízí Start-Up"ové" nápady ... a nespletl jsem se,
"Dok nápadů" nápad Mutumutu odpořila a realizovala. Mutumutu se tak stal vázaným zprostředkovatelem pojišťovny KB, kterého pro ekonomické výsledky - (čistá ztráta) musela nakonec KB koupit.
S každou pojišťovnou existují dobré a špatné zkušenosti.
nápad Mutumutu podpořila a realizovala - omlouvám se překlep
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.