Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mravenčeni ruky?

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:
Nevím, zda to nám od berli nebo jiného, ale neurolog má termin až za 5 týdnu. Pomůže něco do té doby? Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mravenčení ruky je na 99% tzv. kořenový syndrom krční páteře. Pomůže Vám kvalitní fyzioterapeut, zkusil bych i plavání, ale správně s hlavou pod vodou a vydechováním do vody. A možná to prostě jen přejde samo. Měl jsem to jednou dva měsíce a než jsem se dostal na tu neurologii, tak to zmizelo.

hodnocení

0x

Mužete mít špatně nastavené berle- nastavili vám je v nemocnici? Taky přílišně křečovité držení není dobré ,hrozně tím zatěžujete ruce...a hlavně správná chuze s nimi musíte jít jakoby z lehka. V nemocnici mi poradili a naučili správnou chuzi. Zřejmě se vám uskřipuje nějaký nerv . Šla bych na pohotovost a nečekala další dny - určitě vám poradí, aby se vám ulevilo.První dny mě bolelo rameno- než jsem si správnou chůzi osvojila, dali mi tejpy a ulevilo se mi.

hodnocení

Nastavené je mám dobre, ale asi je držím dost silné.Na pohotovost ne, to by se mi vysmali.

určitě by se nevysmáli...

hodnocení

Možná ne, ale to je přesně ten případ, kdy tam chodí lidi zbytečně s tim, co nevyžaduje okamžitý zásah a kvůli takovym se to bude zdražovat

Nemáte pravdu. Buď vám tedy něco je nebo ne. Tak si tedy poraďte sama .

Na pohotovosti by se jí vysmáli, řekli by jí, že to není akutní a že se má objednat na neurologii. Přesně to by se stalo.

Pro paní Hanu: pohotovost slouží k řešení akutně vzniklých vážných zdravotních obtíží, které nesnesou odklad na všední den, kdy má ordinační hodiny praktický lékař. Paní Ája má pravdu.

liska5
hodnocení

0x

Taky jsem myslela na krční páteř. I na těch berlích, když jdete křečovitě a technicky ne zrovna správně, tak se zapojí trapézy a ty se upínají na páteř od šíje dolů až do půlky zad. To se dá prohřát a procvičit, promasírovat. Berte chvíli Mg a B komplex. Snižují pohotovost k mravenčení. Jestli trnou jen dlaně, tak je taky procvičujte. Celé paže zapojte..

Ještě je tu jedna možnost- migréna, ty prodromy u někoho takhle fungují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]