Ahoj, ako sa mas - takto bombarduju kazdy den zeny miliony zufalcov, vysledok je logicky blokovanie alebo ignoracia. Cim sa lisite od tych ostatnych zufalcov? Cim chcete zaujat?
Záleží na tom, jaké holce a jakým stylem. Mě, když napíše muž, kterého neznám, jen :ahoj, jak se máš- tak se tím vůbec nezaobírám. Čas od času zobrazím, aby mi to zmizelo. Ani když jsem byla mladší, tak jsem se těmito muži nezabývala. Muž musí nějak zaujmout. Já tedy obecně na seznamování po internetu moc nejsem...
Nelze se jim divit. Možností jak to změnit je vícero - např.: dívky velice rády vidí zapálení chlapa do nějaké činnosti. Dejme tomu že jsi fotograf. Už jen profilovka s velkým objektivem co máš v ruce a zabíráš nejlépe třeba nějaké zvíře v nich vyvolá úplně jiný dojem o tobě. Proč činnost: podvědomě chápou zapálení chlapa do něčeho jako pracovitost, tj. jako schopnost vydělat peníze, tj. ženu a její potenciální dítě zabezpečit...přečti si něco o tom jak dívky myslí a co na ně platí - pak nebudeš vědět se kterou ven dřív.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.