Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektřina fixace

Od: pepan321® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
za dva měsíce nám konci fixace a mám nabídku fixovat na 15 měsíců za cca 3,90 Kč/kWh u stávajícího dodavatele nebo u jiného za měsíční spotovou cenu 1,90 Kč. Do čeho byste šli?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Experti radí nefixovat a v tomto jim věřím. Současné nízké ceny se promítnou až za rok.

hodnocení

0x
U nás jsme šli do fixace (3.6kč/kWh), mám radši jistotu a vím co zaplatím. V porovnání s 5 let starými vyúčtování ušetřím a další 3 roky nemusím nic řešit..
nikita

Před 5 lety jsme platili cca 1 Kč a vy ušetříte za 3,6, no tak to gratuluji...

Každopádně spot za 1,6 Kč je nesmysl, to musí ještě musíte připočíst minimálně 0,4 marži Takže sport vychází zhruba na 2,10 Kč

A je šance, že to bude klesat ...

Odhad průměr příštího roku vidím někde na 1,90 Kč včetně marže bez DPH

Ale bavíme se o skutečném spotu, ne o měsíční fix u, ten je ještě o něco málo dražší, ale určitě ne 3 Kč, to může platit jenom opravdový bázlivý ... Není důvod aby ceny elektřiny v následujícím roce rostly

Pošlete Vaše 5 let staré vyúčtování rád se podívám jak platíte 1/Kč s Dph za kwh ve VT, děkuji.
zam

To by mě taky zajímalo.Zde uváděné ceny jsou jak z minulého století.Mám d57d a cenu cca 7,50.Zkusil jsem srovnávače,o moc výhodnější cenu nenašel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]