Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem byla s babičkou na vyšetření očí na zákal - perimetrie a po vyšetření mi spadla brada, když měla babička zaplatit 700 kč. Nikdo nás na tu platbu neupozornil a tak ani u sebe neměla tolik peněz. Na otázku za co tolik, nám bylo odpovězeno, že přístroj taky něco stojí. A tak se ptám, platíte ze toto vyšetření a nebo je to jenom v Třebíči. Kdyby to říkali při objednání, věřím, že spousta lidí by už nepřišla.
Chodím každý rok na perimetrii a platím 600 Kč za vyšetření. U nás to říkají už při objednání, aspoň tedy moje očařka. Podívejte se na stránky zdravotní pojišťovny Vaší babičky, do sekce Preventivní programy nebo tak něco. Některé pojišťovny za určitých podmínek proplácejí doklady o platbě z podobných vyšetření. Můžete do té ZP i zavolat a zeptat se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.