Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co by to mohlo být?

Od: jaji odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
Léčím se na alergologii, ale zatím nemám jistou diagnózu alergie. Astma ano. Jinak se mi sem tam objeví na těle nějaký ten vyvýšený flíček, jako kopřivka.
Dnes ráno jsem se probudila a měla na ruce tohle. Nejdříve to vypadalo jen jako otlacená kůže, ale teď vidim, že tam je mírně vidět otok a po přejetí trochu bolí, dříve mírně svědící.
Nevíte, jestli to také vypadá jako kopřivka? Samozřejmě vím, že je lepší se zeptat u lékaře, ale mám po úrazu a říkala jsem si, že někdo by mohl alespoň trochu řeba vědět.
Dekuji.

Co by to mohlo být?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím, ale takové věci já řeším tak, že to máznu Alpou nebo Listerinem a natřu pleťovým krémem. Prozatím jsem si takto vždycky vystačila.

jaji
hodnocení

Ano, vlastně jsem i přemýšlela, že mi tu něco drobneho létalo, třeba mě to mohlo kousnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]