Nejste přihlášen/a.
4x
Ono říct holce že se ti líbí a chtít ji sbalit jsou 2 poněkud protiřečící si věci. Jasně, můžeš říct "ahoj, líbíš se mi", ale v tom okamžiku jsi to zabil
staneš se pro ni nezajímavým beta šášulou. Bohužel, na to jak sbalit už žádný konkrétní návod neexistuje - tzn. vždy dle aktuální situace. Každopádně ona musí být paf z tebe, ne ty z ní. Ať toho docílíš jakýmkoliv způsobem. Pak máš teprve solidní šanci.
2x
Bohužel, pokud tě má za kamaráda, je to bez šance. Kdybys ji přitahoval, už dávno by to dala najevo a někam se to pohnulo.
Alespoň tak to tedy mám já. Když jí řekneš, že se ti líbí a jestli by nechtěla něco víc, pravděpodobně to odmítne, ale nenaštve se, dělá jí dobře, že o ni mají kluci zájem.
Ale nabízí se otázka: jak víš, že tě má jen za kamaráda? To ti řekla? Jestli ano, tak je to fakt bez šance.
2x
Vyznávat lásku někomu, kdo o nás nestojí, je chyba! Pak se Ti bude vyhýbat... Obrať si to: Představ si, že by Ti holka, která Tě vůbec nezajímá a nepřitahuje, oznámila, že se jí líbíš a že Tě má ráda. Hned bys od ní vycouval, ve škole by ses jí vyhýbal a ještě bys tím pobavil kámoše.
Takže nic jí neříkej! Chovej se tak, aby jí s Tebou bylo fajn. Když budeš milej, pozornej, vtipnej a trapasy budeš brát s humorem, zaboduješ daleko víc, než když na ní budeš viset a ujišťovat ji o své věrnosti. Naopak, kvůli holce se nevzdávej svých zájmů a koníčků. Když slečna počká na kluka, až mu skončí trénink, tak je v tom něco té potřebné nejistoty. Láska je touha, a těžko se touží po něčem, co je zcela jisté.
Jestli něco říct, tak jí cokoliv pochválit, třeba účes, šaty..A taky jestli by nešla na zmrzlinu.
Ale zároveň těch pár, které znám osobně, mají také o něco vyšší náklady, než běžné české dívenky.
Můj poznatek je ovšem možná zkreslený malým vzorkem osob z této kategorie.
Ale řekl bych to asi tím způsobem, že jsem rád v její společnosti. A že bych si klidně představil, že bychom mohli společně něco podniknout. Procházka, kino, cukrárna, běžecké závody, výlet na Lysou horu, cokoliv přiměřeného věku, zdravotní dispozici a sociálnímu postavení obou z vás.
0x
Predloz ji k podepsani informovany souhlas se soulozi. Uvidis hned, jestli podepise nebo ne.
Pripadne ho muzes rozsirit o zaskrtavaci okenka jednotlivych schvalenych aktivit. Od pouheho drzeni za ruku az po...fantazii se meze nekladou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.