Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct ukrajince, že se mi líbí

Od: tim odpovědí: 16 změna:
Ahojky, mám otázku, jedna moje spolužačka se mi hrozně líbí, povídáme si, dokážu ji rozesmát a rozumíme si, hrozně se mi líbí a kdykoliv s ní mluvím cítím vzrušení, ale ona mě má za kamaráda, jak ji to mám říct? aby se neurazila, a měl zároveň největší šanci

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

4x

Ono říct holce že se ti líbí a chtít ji sbalit jsou 2 poněkud protiřečící si věci. Jasně, můžeš říct "ahoj, líbíš se mi", ale v tom okamžiku jsi to zabil :) staneš se pro ni nezajímavým beta šášulou. Bohužel, na to jak sbalit už žádný konkrétní návod neexistuje - tzn. vždy dle aktuální situace. Každopádně ona musí být paf z tebe, ne ty z ní. Ať toho docílíš jakýmkoliv způsobem. Pak máš teprve solidní šanci.

tim
hodnocení

chci ji sbalit, no je atraktivní a fakt sexy, ale vidím a musím se s ní bavit každý den
tim
hodnocení

ona mě má jako hodného šašulu který si s ní rád povídá, ale neví že jsem z ní celej nadrženej, dá se říct že bych jí rád dostal do postele

Tak jestli ji chceš jen dostat do postele, tak jí to natvrdo řekni a je to. Přece bys jí nechtěl zlomit srdce jen kvůli povyražení.

11.03.24 15:26
hodnocení

3x
Česky.

hodnocení

2x

Jestli Tě má za kamaráda, tak to tím, jak jí to řekneš nezměníš. Způsobem, kterým jí to řekneš, můžeš změnit "očividné uražení", ale ne to doopravdové, kterým se mezi vámi všechno změní. Třeba budeš mít větší šanci v budoucnu.

ltz
hodnocení

2x
Ona určitě ví, že se ti líbí. Něco zkusit musíš. Třeba úplně jednoduchý způsob. Až půjdete spolu ze školy, vezmi ji za ruku a hned ji to dojde. Pak půjde o to, jak se zachová. Možná to vyjde a dál už budeš vědět.

hodnocení

2x

Bohužel, pokud tě má za kamaráda, je to bez šance. Kdybys ji přitahoval, už dávno by to dala najevo a někam se to pohnulo.

Alespoň tak to tedy mám já. Když jí řekneš, že se ti líbí a jestli by nechtěla něco víc, pravděpodobně to odmítne, ale nenaštve se, dělá jí dobře, že o ni mají kluci zájem.

Ale nabízí se otázka: jak víš, že tě má jen za kamaráda? To ti řekla? Jestli ano, tak je to fakt bez šance.

tim
hodnocení

protože ona je z ciziny, a nečeká že se mi líbí, možná něco tuší, ale jak ji to na féra dát na jevo

liska5
hodnocení

2x

Vyznávat lásku někomu, kdo o nás nestojí, je chyba! Pak se Ti bude vyhýbat... Obrať si to: Představ si, že by Ti holka, která Tě vůbec nezajímá a nepřitahuje, oznámila, že se jí líbíš a že Tě má ráda. Hned bys od ní vycouval, ve škole by ses jí vyhýbal a ještě bys tím pobavil kámoše.

Takže nic jí neříkej! Chovej se tak, aby jí s Tebou bylo fajn. Když budeš milej, pozornej, vtipnej a trapasy budeš brát s humorem, zaboduješ daleko víc, než když na ní budeš viset a ujišťovat ji o své věrnosti. Naopak, kvůli holce se nevzdávej svých zájmů a koníčků. Když slečna počká na kluka, až mu skončí trénink, tak je v tom něco té potřebné nejistoty. Láska je touha, a těžko se touží po něčem, co je zcela jisté.

Jestli něco říct, tak jí cokoliv pochválit, třeba účes, šaty..A taky jestli by nešla na zmrzlinu.

hodnocení

1x
Já ljublju Těbjá.
tim
hodnocení

Ona umí česky úplně v pohodě, jen má takový roztomilý přízvuk
vili
Jo, roztomilý přízvuk, to ony mají.
Ale zároveň těch pár, které znám osobně, mají také o něco vyšší náklady, než běžné české dívenky.
Můj poznatek je ovšem možná zkreslený malým vzorkem osob z této kategorie.
Ale řekl bych to asi tím způsobem, že jsem rád v její společnosti. A že bych si klidně představil, že bychom mohli společně něco podniknout. Procházka, kino, cukrárna, běžecké závody, výlet na Lysou horu, cokoliv přiměřeného věku, zdravotní dispozici a sociálnímu postavení obou z vás.
tim
hodnocení

jako je mi 16, takže nemyslím jako spolu bydlet atd

hodnocení

1x
Sance su nulove, raz kamarat, navzdy kamarat, recami sa to len zhorsi.

hodnocení

0x

Predloz ji k podepsani informovany souhlas se soulozi. Uvidis hned, jestli podepise nebo ne.

Pripadne ho muzes rozsirit o zaskrtavaci okenka jednotlivych schvalenych aktivit. Od pouheho drzeni za ruku az po...fantazii se meze nekladou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]