Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlaky po operaci očí

Od: endy odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
mám po operaci očí, začaly mi po ní tlaky v hlavě,vysvštloval jsem všem doktorům, že je to pocit jako když je člověk otočený hodinu vzhůrů nohama a pak se otočí (tlak, pulzující hlava, nashromážděná krev, zpomalenost) a to celý den, nevěděl jsem z čeho. CT v normálu, tlak v normálu, krevní testy v normálu, od 19. února jsem nechápal, až dnes. Nebral jsem na vědomí očního lékaře, že je to tím, že oči jsou celý den neustále v pozoru, celý den se oči unavují, zaostřují. Už od té doby si všímám, že hned po spánku jsem zcela v pohodě, až po desítkách minut, hodin mi zase začínají. Dneska jsem byl v posteli 6 hodin se zavřenými oči, abych si prověřil teorií a závěrem bylo, že jsem byl v pohodě, jelikož oči nemuseli pracovat.
Bral jsem léky na spaní, které problém neřeší. Teď potřebuji pomoct. Jaké léky by mi pomohly s tím, že mám stále "napnuté" svaly v očích? Necítím únavu, ale fakt jakoby by byly ty svaly napnuté, promnu si oči a cítím tlak od očí ke středu hlavy, kde mám mám tlaky v celé hlavě. Díky za pomoc lidi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

2x

Myslím, že to je jenom vsugerované. O jakou operaci šlo? V noci nitrooční tlak narůstá. Byla nalezena souvislost, že dlouhodobě "nesprávná" hodnota nitrolebního tlaku může způsobovat případy šedého zákalu při normálním nitroočním tlaku a přitom pacient nic nevnímá.

endy
hodnocení

Není. Leaserová operace, dioptrie -2,50. Byl jsem měřen několikrát, jinou vadu nemám. Co byste doporučil?

2024
hodnocení

0x
Nevím na jaké operaci jste byl, před jakou dobou, zda nosíte brýle...
Nemáte náhodou astigmatismus, nebo jinou oční vadu?
endy
hodnocení

Leaserové operace očí. dioptrie -2,50. Jinou vadu nemám, brýle samozrejmě už nenosím.

2024
Existuje i vada (nevzpomenu si na název), kterou běžně oční lékař nenajde (respektive ji nehledá). Při této vadě každé oko kouká jinak vysoko a proto to musí kompenzovat oční svaly. Pak bolí prý hlava...
Lze ji zkorigovat brýlemi, ale nikoliv kontaktními čočkami.
Ale to mne jen napadlo..

endy
hodnocení

Jinou oční vadu nemám a vsugerované to určitě není. Když mi teď po operaci změří tlak, tak omdlím. Cítím to přes den,. je to reálné.

hodnocení

0x
Reklamovat u doktorů
endy
Ale vše proběhlo jak má. S vedlejším účinkem. Mohl jsem také oslepnout a to podepisujete to riziko. Tohle je lepší případ.

hodnocení

0x
Zeptat se doktorů, jestli je vhodný nějaký chladivý obklad.
Jinak nejhorší je koukat do mobilu, počítače nebo na bednu večer v tmavě místnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]