Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, 4 dny jsem nemocná, nějaká viroza, covid, co já vím. Jsem v PN. Dva dny zpět jsem přestala úplně cítit a nemám žádnou chuť. Necítím ani ty nejsilnější parfémy, můžu jist horem dolem chilli, citron a nepoznám vůbec nic. Ono by to bylo i docela fajn, mohla bych jist saláty místo sladkostí a nepoznala bych rozdíl, ale já naopak nemám vůbec motivaci jist. Jak nevím co do sebe laduju, a jen zvykam hmotu, zvedá se mi z toho kufr, nemůžu na to jídlo ani koukat aniž bych se neobracela naruby. Ráno posnidam jogurt s nějakým kusem ovoce a teď do sebe tlačím pomelo, ale musím se u toho koukat jinam. Covid jsem sice měla ale nikdy ne se ztrátou těchto smyslů. Prejde to? Jak řešit to nechutenství?
Děkuji
Děkuji
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
0x
A není to ze stresu? Nemáte třeba stres s manželem, přítelem, dětmi? Nebo přemíru práce na domě se stresem?
Páč já mám z práce podobný stav, že mnoho let necítím. Necítím ani to, že vnuci mají plnou plínku a prý to smrdí, že to musím cítit. Necítím.
moznacovid
To sice mám, ale tady bych to typovala že to souvisí s tou virozou. Celkově mi nebylo poslední dny dobře, hlava, ucpané dutiny, až to přešlo ke téhle ztrátě
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]