Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje koupelova sůl na regeneraci těla?

Od: boban® odpovědí: 4 změna:
Ahoj radci,máte vyzkoušeno někdo? Například po namáhavé práci, sportu...
Prostě sůl do vany
Dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

jo klidně kilo obyčejné nebo ze dva prášky do pečiva..

hodnocení

2x
Dobrý večer, u nás doma funguje. Chlapům na namožené svaly, holkám na bolavá bříška a mě pro uklidnění smyslů před spaním. Máme různé druhy, s měsíčkem, s pomerančem, s levandulí... Také používáme bylinné oleje a nějaké jakože pěny.

hodnocení

2x

Miluji knížky Dicka Francise. Jeho detektiv, žokej, vždycky tělesnou újmu řešil horkou koupelí a dvěma Acypyriny. Přeběhlo po něm stádo koní na dostizích, dostal strašlivou nakádačku a tak podobně a nic nebylo nemožné napravit to horkou vanou a Acypyrinem. :-D Já jsem, když nás byla plná chalupa a už jsem nemohla, vyhlásila stávku. Do vany jsem nasypala lázeňskou sůl nebo Darkovskou sůl, vzala si knížku a kafe a zavřela jsem se v koupeně. Bylo to blaho! Jako bych se znovu narodila. ;) V mnoha lázních také používají koupele a do nich bylinky nebo sůl nebo je z vody, která v lázních teče. Tak proč ne u vás doma. Ale pak by to chtělo klid a teplo. Nejlépe usnout.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, nikdy to u nás v rodině nikdo nezkoušel. Ovšem, prodává se to a kdo to koupil, ten to hanět nebude, aby nepřiznal, že vůně do koupele vyjde stejně . Zdravím!
P.S. Na regeneraci unavených "oudů" funguje osvědčená francovka!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]