Nejste přihlášen/a.
Hezkou neděli,
měl jsem celkem rád kávu Lor Fortissimo, ale je to hodně tmavě pražená káva (dark roast), až bych řekl přepálená. Přestal jsem ji pít ze strachu, jestli takhle černá káva nemůže způsovat raka. Ale dneska jsem četl, že dark roast káva je nejzdravější, že má spoustu antioxidantů, které nějak obnovují buňky a dokonce té rakovině právě zabraňují.
Je tady nějaký expert na kávu který by to potvrdil a případně vysvětlil?
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.