Ahoj, co nejlépe pomáhá na rozchod s přítelkyní? Měl jsem o 12 let starší přítelkyni, mě je 34. Už spolu nejsme 14 dní, přesto pořád na ni myslím. Tohle jsem ještě nikdy nezažil. Ano pár rozchodů ano, ale nikdy to se mnou takhle nezatočilo jako tentokrát. Jsme malé město, takže se prostě někdy potkáme, to je nevyhnutelné.
Zdravím. To chce opravdu jen čas a potkat novou ženu s kterou Vám bude dobře. Neutápějte se ve vzpomínkách, choďte mezi přátele, mějte koníčky při kterých se odreagujete, žijte a užívejtre si života. Pomáhá i fyzická zátěž. On ten smutek přejde, ale opravdu to chce jen čas, i když tomu teď asi nevěříte a cítíte se mizerně.
Ber to tak, že by ses s ní stejně později nejspíše rozešel. Takovéto věkové rozdíly spíše fungují ve vztazích, kde je chlap ten starší. Teď je jí 46, až ti bude 40, jí bude 52, a to už ti bude určitě vadit a začneš se koukat na holky v tvém věku. Tím, že se s tebou rozešla ona teď, ti dala aspoň ten čas najít si nějakou, s kterou můžeš něco budovat a založit rodinu. Každý konec je začátek něčeho nového.
Řekněte si, že taková babička Vás ani nebyla hodna. A hotovo.
Je to, jako byste si kupoval auto. Koupíte si 12 let starou ojetinu, nebo budete koukat po novém modelu? No tak!
A přeji Vám hodně štěstí, až přijde ta nová. A až pak spolu půjdete a potkáte tu starou, jen jí klidně řekněte Dobrý den. Nic víc. Tak to totiž mezi slušnými lidmi chodí. Jaga.
Asi to byla pěkná žena, mladě vypadající, kdyz vás zaujala. Rozchod vždycky bolí, jestli je ona starší nebo mladší. Možná osud chtěl, aby se tak stalo a vy mohl potkat tu svou pravou. Tu bolest si musí zkraje každý odtrpět, ale to vy vite. Hned to nepřeje, ale i vy si zvyknete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.