Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anteversní syndrom- tipy na léčbu

Od: katkaa3 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
zjistili mi anteversní syndrom (čéšky do vnitřní strany,bolest kolen..)a doktor mi poradil pouze operaci a zamítnul veškeré cvičení a vitaminy, což mi přijde jako hloupost. Je tady někdo, kdo má s tímto syndromem zkušenosti a dokázal by mi poradit případně nějaké cviky? Děkuji. Je mi 23.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
anteverzní syndrom (vrozená deformita kyčle)
Opravdu si myslíte, že tohle půjde opravit vitamíny nebo nějakým cvičením?
katkaa3
hodnocení

Dokáže se to podpořit snad kolagenem apod, aby se veškeré komplikace oddálily, nebo vy hned vše řešíte operací?
Takže vlastně chcete oddálit operaci na pozdější věk.
A víte že v pozdějším věku, se vše hojí hůře a kolikrát i z komplikacemi, než teď dokud jste mladá.
katkaa3
hodnocení

Ve 23 letech se operovat nenechám, když vím, že existují určitě i jiné způsoby, které mohou bolest uvolnit.
Tak potom nechápu váš dotaz, když teda víte.
katkaa3
hodnocení

"Vím, že určitě existují i jiné způsoby ", ale jaké? To se Vás právě ptám..ale jak vidím, vy asi odpověď nemáte, tak Vás poprosím o nerýpání.
Paní doktorko.
Dobrá tedy. Vy víte že víte ale nevíte. No nic nechám toho.
Ale jediné co vám můžu doporučit, tak to je navštívit jiného doktora a zeptat se na druhý názor, třetí názor, čtvrtý názor.
Možná že se vám bude některý líbit více.

tj
hodnocení

1x

Je mi to moc líto, ale tady bohužel jiné řešení není. Kamarádka byla také na operaci a ta dopadla dobře. Právě, že jste mladá, tak běžte co nejdříve. Tělo ve vašem věku se po operaci hojí úžasně dobře a oddalováním si jen můžete způsobit další komplikace, zhoršení stavu, nakonec budete mít místo nynější jednoduché operace komplikovanou, horší léčení po peraci a dokonce můžete mít i nějaké trvalé následky. Naopak, neotálejte a jděte co nejdříve, není se čeho bát, zvládnete to a budete to mít za sebou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]