Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel je naštvaný

Od: hanca12 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, přítele jsem nazvala "more" jako ze srandy a teď je na mně hodně naštvaný, proč ale? Nechápu to...vždy "more" znamená "kluku"

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

5x

Protože jsem gadžo a bydlel jsem kdysi dávno cca 15 let blízko brněnského Cejlu, také bych byl na vás naštvaný. Možná bych vás také častoval cikánskou mluvou. Nechápe to každý, koho cikánští spoluobčané nezkusili okrást o peníze, hodinky či každý kdo od nich nedostal pěstí. Což mám mj. všechno za sebou. Omluvte se mu a bude to v pořádku.

hodnocení

5x
A nebo se někdo ve 2hodiny v noci nudí a píše tyhle debilní trollský otázky.
Proč se tyhle debilní otázky nemažou a nenechá se co nejvíc prostoru těm, co mají smysluplnou otázku?
hanca12
hodnocení

Troll to není, děkuju za názor

hodnocení

1x

On to tak trochu přehnal i tvůj přítel. Vždyť taky mohl říct: ,, Prosím, nepoužívej tyhle cikánský výrazy. Nemám to rád. Dík´´.

Občas použiju pochycený výraz z vojny. Od cikánských kluků ze Severomoravské oblasti. Dě behaš more?!

liska5

Čo smeješ, more? Nevieš ináč radovať?*smich*

amos445
hodnocení

0x

V angličtině more znamená více. Ale asi to nebude ta správná možnost, protože pak by přítel odpověděl yes... :D

pavek
a slovensky "moře"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]