Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oholit se dole nebo ne?

Od: radka* odpovědí: 28 změna:
Mám milence, který už mi chce dát ruku pod kalhotky a hrozně se stydim. Mám se oholit úplně? Bude to řešit? Taky jsem nezkušená a s nikým jsem pořádně ani nespala:(

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Musím se smát Vaší formulaci - "s nikým jsem pořádně ani nespala." Co to znamená POŘÁDNĚ? Buď tedy spala, nebo nespala. Nebo snad NEPOŘÁDNĚ ano?*smich2*

Dnes je móda se holit, paže, nohy, přirození. Neholila jsem se nikdy. Navíc ochlupení je takovým důkazem, že člověk je pohlavně dospělý. Vím, že dříve se říkalo: Kde je chlup, tam je chuť! *smich*

Záleží čistě jen na Vás a Vašem partnerovi, co máte rádi. Proč se milého nezeptáte? Ale mně by oholený člověk /ať žena či muž/ připadal jako pohlavně nedozrálý, prostě takové ptáčátko holátko. Ale nevnucuji Vám svůj názor. Každý má jiný vkus. Já bych holého nechtěla a ani se kvůli někomu sama neholila. Nelíbí se mi to, člověk vypadá jak Anička z 1. A. Jaga.

radka*
hodnocení

Spala jsem s nekym kdo se udelal predcasne takze jsem z toho nic nemela. Proste to do mne ani poradne nedal a uz byl hotovy
chlochydess*

Tak z věty "Kde je chlup, tam je chuť!" se mi ale solidně navalilo. Příště počkejte aspoň do odpoledne a ne takto k jídlu, @babajaga :D

Tazatelko, píšete, že jste nezkušená, takže asi i mladá a mohu potvrdit, že mladí lidé nemají rádi "beranice" ani propocené brmbolce. Je to o hygieně a ta se udržuje nejlépe na oholeném prostředí. Takže pokud chcete, aby Vám tam tou rukou nezajel pouze jednou a nazdar, na příští rande bych se hezky oholil, navoněl a pak už to nechal na jeho iniciativu.. :)

chlochydess

Příště to čtěte až po obědu nikoliv předem , nejlépe pak večer až bdudeš doma ze školy!

chlochydess*

@diesel Tak školu mám dávno za sebou a mohu přiznat, že i v mých 35 letech mi je odponá představa, že bych po fajn čísle vytahoval chlupy ze zubů.. *blee*

Rozumím, že na vás asi doma čeká pořádná beranice, ale nám ostatním se obvykle zvedá kufr už jenom při pomyšlení. Rok 1960 je dávno pryč, trendy jsou jinde. Hygienické standardy pokročily. Žiletku dokonce vynalezli v roce 1901.

Jinak zdravím do domova důchodců a přeji krásný slunečný víkend *slunce* P.S.: Neuduste se tou intimní parukou.

Nejlepší jsou takový když ne škoáci tak pracanti co v pracovní době sjíždí intenet, tedy na rozdíl od nás pár důchodců co jsme si to odpracovali..Ale oje jedno ,kdo je línýná se mýt tak si frdni či cipíska vyholí . Přeji pěkný podvečer.

chlochydess*

@diesel

A/ nerozumíte

B/ nechcete rozumět

C/ sám se nudíte a doufáte, že jste vtipný.

----------

Správná odpověď:

C je správně, ale pouze v tom, že se nudíte.

Adios! *tanec*

chloupek
Někdy jen zírám jak jsou ty babky zde "otevřené" (to asi nebylo úplně vhodné slovo). *smich*
halamus

chlochydess napsal
> Je to o hygieně a ta se udržuje nejlépe na oholeném prostředí.
Podle toho, co jste napsal si musíte holit nejen rozkrok, ale i podpaží a hlavu.

hodnocení

4x

Zprostředkovaně jsem se dozvěděla názory dvou mužů, které jsem znala a znám. Oba pohlední, vůdčí silné osobnosti, flirtující kdykoli a kdekoli. Jeden preferoval bobry co nejhuňatější. Druhý zakázal manželce se holit, protože mu i docela nepatrné strniště na manželčiných intimních mistech vyvolalo po orálním sexu pupínky na tváři. Proto je vhodné se se stálejším partnerem dohodnout. První mužovo zjištění o stavu ochlupení není nejdůležitější. Důležitější je samotný prožitek. Samotné chlupy nechlupy nemají na vývoj vztahu vliv.

Pro chlochydess - to rčení, které Vás znechutilo, je prastaré. Prastará rčení bývají z velké části pravdivá. Myslím, že vášnivá chlupatá žena by Vám dala na předsudky zapomenout

chlochydess*

Poslušně potvrzuji, že stáří onoho řčení nemění nic na jeho aktuální nechutnosti pro mou osobu.

Já osobně bych taky holce neukazoval, jak dlouhé pubické ochlupení mi dovede narůst. Není proč. To není nic ke chlubení a v čase teplého léta ani k čichání. Spíše je to příznakem lenosti nebo nezájmu o vlastní vzhled.

Nekamenujte mě prosím za to, že se nerad nimrám ve zpocených beranicích. To přenechám jiným nimrodům. 100 lidí - 100 chutí *vtip*

hodnocení

3x

Když má někoho rád, tak mu je jedno, jaká tam je, hlavně že je čistá, umytá. A neoholená je romantičtější. Ostatně, už se vrací "stará" doba bez holení. Novinka s holením k nám taky přicházela postupně a ne naráz. Těm, kteří se do mě teď kriticky pustí přeji úsměv a dobrou náladu. A všem krásný sluníčkový víkend!

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, myslím, že chlapec ten současný stav Vašeho klína už zjistil i přes kalhotky. Zatím nedělejte nic a až později si o tom můžete popovídat, jestli budou nějaké stížnosti či nápady (ponechat "bobra", zastřihnout do geom. tvaru či "na kokosák" nebo zcela vyholit). Překážka pokračování vztahu to není. Zdravím!
doplněno 08.03.24 10:29: radka - nechte tomu volný průběh, zatím to neřešte a hlavně se tím nestresujte. Normálně se v té vhodné chvíli uvolněte a užívejte si to. Jak jste zde zmínila, tak "bobr" odpor nezpůsobil (spíše naopak, ale zase moc rychle).
radka*
hodnocení

Zatim mne hladil jen pres kalhoty a ne kalhotky

janyhusak
hodnocení

2x
Bobříka oholit. Už není pravěk. Asi bych se poblil, tohle u přítelkyně najít v kalhotkách nebo v podpaží...

hodnocení

2x
Jen to pěkně ohol klučina určitě ocení že to dole nemáš jak Boubín na Šumavě

hodnocení

1x

Někdo to třeba řeší, jiný ne. Ale v každém případě je to jen Vaše intimní věc, tak dělejte jak uznáte za vhodné.

hodnocení

1x
To je osobní věc, některé se holi, jiné to odmítají a rozhodně se řiď podle svého pocitu, co by ti vyhovovalo a ne podle přítele

chlochydess*
hodnocení

1x

Musím se přiznat, že se mi líbí ta nerůznorodost odpovědí.

Pořádnou chlupatici zde preferují starší ročníky a ještě si libují, jak je to vzrušující, lákavé a šťavnaté.

Naopak vyholenou čistou plochu preferují mladší ročníky, kterým není intimní hygiena a úprava záhonku vůbec lhostejná (s čímž souhlasím).

Jelikož je ale tazatelka evidentně mladšího věku, domnívám se, že si nenabalila seniora ani žádného pachového fetišistu, proto bych jaksi všeobecně poradil oholit to a pak si to hezky užít. Sama tazatelka píše, že je zvyklá záhon upravovat, takže ji nebudeme přesvědčovat o opaku, že ne?

Krásné rande a šťavnaté chvilky přeji já :)

mate59

Přesně tak,správně napsané.

No já nevím, mně táhne na šedesát, ale kdyby přede mnou dáma vypustila bobra, tak asi zdrhám. Mám bobrofobii.

chlochydess*

@ernie

To se podívejte na ty zhrzené a uražené komentáře nade mnou :) Podle nich jsem to rozdělil na základě věku. Pánové jsou nervózní, že jsou asi jediní, komu se ty beranice líbí. Inu, aspoň jim není zima na držky s takovými "závěsy" *smich*

hodnocení

0x
Někomu se bobřík naopak líbí. Zatím bych to neřešil. Proč se vlastně chceš holit? Říkala to Anča od vedle? Psali to na fejsbůku? Do ničeho se nenuť. Není se za co stydět a časem to vyplyne samo.
radka*
hodnocení

Jsem zvykla se holit, chlupy mi jsou neprijemny. On je o dost starsi, chci aby se mu to libilo, nevim na co je on zvykly
chlochydess*

Zkuste to půl na půl nebo-li na polovičatou pěšinku a uvidíte, které polovině se bude více věnovat *hledam*

Tak pokud se už holíš, nechápu proč to řešíš.
halamus

Na oholený klín partnerky jsem si zvyknul rychle.

Najde se malé procento mužů, kterým oholený klín vadí, prý mají pocity pedofila.

Ženská nemusí být nutně do hladka, ale minimálně upravená ano, a ne aby tam rostlo divoké přírodní roští, co leze z kalhotek. U vstupu úplně, na Venušině pahorku ostře ohraničené strniště je OK myslím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]