Nejste přihlášen/a.
Musím se smát Vaší formulaci - "s nikým jsem pořádně ani nespala." Co to znamená POŘÁDNĚ? Buď tedy spala, nebo nespala. Nebo snad NEPOŘÁDNĚ ano?
Dnes je móda se holit, paže, nohy, přirození. Neholila jsem se nikdy. Navíc ochlupení je takovým důkazem, že člověk je pohlavně dospělý. Vím, že dříve se říkalo: Kde je chlup, tam je chuť!
Záleží čistě jen na Vás a Vašem partnerovi, co máte rádi. Proč se milého nezeptáte? Ale mně by oholený člověk /ať žena či muž/ připadal jako pohlavně nedozrálý, prostě takové ptáčátko holátko. Ale nevnucuji Vám svůj názor. Každý má jiný vkus. Já bych holého nechtěla a ani se kvůli někomu sama neholila. Nelíbí se mi to, člověk vypadá jak Anička z 1. A. Jaga.
Tak z věty "Kde je chlup, tam je chuť!" se mi ale solidně navalilo. Příště počkejte aspoň do odpoledne a ne takto k jídlu, @babajaga :D
Tazatelko, píšete, že jste nezkušená, takže asi i mladá a mohu potvrdit, že mladí lidé nemají rádi "beranice" ani propocené brmbolce. Je to o hygieně a ta se udržuje nejlépe na oholeném prostředí. Takže pokud chcete, aby Vám tam tou rukou nezajel pouze jednou a nazdar, na příští rande bych se hezky oholil, navoněl a pak už to nechal na jeho iniciativu..
@diesel Tak školu mám dávno za sebou a mohu přiznat, že i v mých 35 letech mi je odponá představa, že bych po fajn čísle vytahoval chlupy ze zubů..
Rozumím, že na vás asi doma čeká pořádná beranice, ale nám ostatním se obvykle zvedá kufr už jenom při pomyšlení. Rok 1960 je dávno pryč, trendy jsou jinde. Hygienické standardy pokročily. Žiletku dokonce vynalezli v roce 1901.
Jinak zdravím do domova důchodců a přeji krásný slunečný víkend P.S.: Neuduste se tou intimní parukou.
Nejlepší jsou takový když ne škoáci tak pracanti co v pracovní době sjíždí intenet, tedy na rozdíl od nás pár důchodců co jsme si to odpracovali..Ale oje jedno ,kdo je línýná se mýt tak si frdni či cipíska vyholí . Přeji pěkný podvečer.
A/ nerozumíte
B/ nechcete rozumět
C/ sám se nudíte a doufáte, že jste vtipný.
----------
Správná odpověď:
C je správně, ale pouze v tom, že se nudíte.
Adios!
Zprostředkovaně jsem se dozvěděla názory dvou mužů, které jsem znala a znám. Oba pohlední, vůdčí silné osobnosti, flirtující kdykoli a kdekoli. Jeden preferoval bobry co nejhuňatější. Druhý zakázal manželce se holit, protože mu i docela nepatrné strniště na manželčiných intimních mistech vyvolalo po orálním sexu pupínky na tváři. Proto je vhodné se se stálejším partnerem dohodnout. První mužovo zjištění o stavu ochlupení není nejdůležitější. Důležitější je samotný prožitek. Samotné chlupy nechlupy nemají na vývoj vztahu vliv.
Pro chlochydess - to rčení, které Vás znechutilo, je prastaré. Prastará rčení bývají z velké části pravdivá. Myslím, že vášnivá chlupatá žena by Vám dala na předsudky zapomenout
Poslušně potvrzuji, že stáří onoho řčení nemění nic na jeho aktuální nechutnosti pro mou osobu.
Já osobně bych taky holce neukazoval, jak dlouhé pubické ochlupení mi dovede narůst. Není proč. To není nic ke chlubení a v čase teplého léta ani k čichání. Spíše je to příznakem lenosti nebo nezájmu o vlastní vzhled.
Nekamenujte mě prosím za to, že se nerad nimrám ve zpocených beranicích. To přenechám jiným nimrodům. 100 lidí - 100 chutí
Když má někoho rád, tak mu je jedno, jaká tam je, hlavně že je čistá, umytá. A neoholená je romantičtější. Ostatně, už se vrací "stará" doba bez holení. Novinka s holením k nám taky přicházela postupně a ne naráz. Těm, kteří se do mě teď kriticky pustí přeji úsměv a dobrou náladu. A všem krásný sluníčkový víkend!
Musím se přiznat, že se mi líbí ta nerůznorodost odpovědí.
Pořádnou chlupatici zde preferují starší ročníky a ještě si libují, jak je to vzrušující, lákavé a šťavnaté.
Naopak vyholenou čistou plochu preferují mladší ročníky, kterým není intimní hygiena a úprava záhonku vůbec lhostejná (s čímž souhlasím).
Jelikož je ale tazatelka evidentně mladšího věku, domnívám se, že si nenabalila seniora ani žádného pachového fetišistu, proto bych jaksi všeobecně poradil oholit to a pak si to hezky užít. Sama tazatelka píše, že je zvyklá záhon upravovat, takže ji nebudeme přesvědčovat o opaku, že ne?
Krásné rande a šťavnaté chvilky přeji já
No já nevím, mně táhne na šedesát, ale kdyby přede mnou dáma vypustila bobra, tak asi zdrhám. Mám bobrofobii.
Zkuste to půl na půl nebo-li na polovičatou pěšinku a uvidíte, které polovině se bude více věnovat
Na oholený klín partnerky jsem si zvyknul rychle.
Najde se malé procento mužů, kterým oholený klín vadí, prý mají pocity pedofila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.