Nejste přihlášen/a.
kloktat a proplachovat nos slanou vodou nebo Vincentkou. Já dělám slanou vodu je to zadara. Čajová lžička zarovnaná soli na 2dcl vody.
Těžko říct. Dřív bylo celkem normální s akutním problémem jít za nejbližším doktorem. Pamatuju, jak několikrát ze školy šli spolužáci (většinou s nějakým úrazem) na gerontologickou ambulanci, kterou jsme měli naproti škole. Možná, kdyby na to třídní neupozornil při řešení omluvenek (gerontologie je zaměřená na staré lidi) asi bych to už dávno zapomněl. No ale to byly úrazy, myslím že za celou dobu tak dva nebo tři.
Dneska jsou doktoři hlavně úředníci, dělaji preventivní prohlídky a dávají razítka na různé formuláře a ani nevím, kam se chodí s nemocema, jsem naštěstí už dlouhá léta zdravý, naposledy než jsem se dovolal doktora (ambulance nedobytná, telefon nikdo nezvedal), tak potíže přešly samy i bez něj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.