Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flirt v práci, divný pocit?

Od: ludmil odpovědí: 22 změna:
Citim se z toho zpetne divne a trapne. Takovy ulet v praci. Pracuju na benzince v malem meste, hrozna drbarna, vetsina lidi se tu mezi sebou zna, tento zakaznik o kterym ted napisu sem chodi uplne kazdy den.
Jeden chlap, je mu 45 a zacali jsme trosku vic posledni dobou flirtovat, mel narazky, kouka na mne, komentuje postavu. Neni mi to zrovna prijemne, ocumovani od chlapu a vsechen flirt, ale prostě si chci zvyknout a “otrkat se” protoze v minulosti jsem byla ticha, divna a naprosto nemluvna a nesebevedoma holka…
Vecer tu byl na kavu a rika ze se chce nekam projet a jestli pojedu s nim. Po pracovni dobe jsme spolu jeli a jezdili až do rana. Mezitim zastavili parkrat v lese, pousteli si hudbu, bylo nam fajne. Rikal ze je ze mne nervozni a ze si ale nic nedovoli. Ale nakonec si dovolil v lese k ránu, nejdriv nanapadne prolomil dotekovou barieru, pak mne zacal osahavat na prsa, libali jsme se a libal mne na krku. Vzrusovalo mne to, i kdyz bych to do sebe nikdy nerekla
Rekla bych, ze on proste rad si povida se vsema tady celkove, ale nekolikrat mi rikal ze mne si oblibil a ze se mu líbim.
Nejvice mne mrzi, ze mi stale opakuje jak mne ma nejvice rad a jak jsem krasna, pak mi druhy den rika, jak vcera na kolegyni taky laškoval, kdyz se ohla v leginach. Mrzi mne, ze jeden den to vypada jakoby to myslel vazne a ja pro nej vazne byla nejlepsi a rika hodne veci, ale druhy den uz o tom mluvi zase bezne a ja nevím jak to tedy myslí. Myslela jsem, ze se mnou chce mit nejaky pravidelny schuzky, nebo milenecky vztah.
Rekl mi, že zase nekam brzy vyrazíme.
Chodi sem jako obvykle, ja uz ted vnimam ze ale uz to nebude jako driv, ze to jakoby narusilo ten nas vztah. Citim se trosku trapne. Zaroven citim, ze potrebuji neco zazit a být s nim nablizku. Jak byste to brali?
Dekuji
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Nemůžu si pomoct, ale tohle je jak povídka co vypadla někde z automatu.*nevi*

nov
hodnocení

2x

V této rubrice nebude za chvíli jeden jediný skutečný pravdivý dotaz...*klik*

tak
hodnocení

1x

Flirt je flirt, žádný vztah. Vy jste souhlasila, co chcete radit.?

hh
hodnocení

1x

A kolik ti je a co přesně chceš?

Někteří chlapi zkrátka chtějí mít otevřený vztah, a ze strany žen vyžadují monogamii, To bys akceptovala?

hh
07.03.24 10:38
hodnocení

22
chlochydess*

Od toho bych dal být Vámi ruce pryč. Týpkovi je 45 a nedovedu si představit, že by pomalu padesátník randil s takovou mladicí ve věku jeho dcerky.

Chlápek si chce jenom hezky zasunout do teploučka a zkouší to na Vás všechny z vesnice. Samozřejmě se mu můžete "otevřít", ale počítejte s tím, že se mu stejně otevírají i ostatní mladice z vesnice.

Osobně se domnívám, že pokud se otevřete, za měsíc zde bude pŕíspěvek "Jenom mě využil a chtěl si zapích.t, co mám teď dělat?" A možná ještě těhotná.

Jak jsem psal, dělejte si co chcete, ale tento pan si nehledá partnerku, ten si hledá několik milenek najednou, co by Vás ve Vašem věku mělo spíše urážet, než Vám lichotit.

Jo a příště nezapomenout na ochranu, aby nedošlo na moje slova *srdce*

hh
hodnocení

Nevím, mozna by byl pro na dlouhodobejsi schazeni a milenecky vztah. On je rozvedeny, ted ma pritelkyni s kterou ma 7 lety dite
chlochydess*

Pokud jsem to správně rozluštil, přeješ si být druhotřídní onucí, které se pan boreček ozve až dorandí s nynější partnerkou a odveze děcko do školy?

Řeknu ti, jak takové scenáře dopadají.:

Ta jeho nynější to zjistí, protože na vsi o sobě všichni všechno víte. Vysere se na něj, ty budeš důvodem, takže tě začne neznášet on sám i ona.

Až se na něj vyprdne, bude v tobě mít zadní dvířka, ale až ti to později dojde, přestaneš si vážit sama sebe (protože budeš mít pocit, že jsi hadr, se kterým mává nějaký vesnický Hedonis).

Jelikož jste někde na menší vsi a budeš se cítit využitá/zneužitá, přičemž jiných chlapů tam asi moc nemáte, začneš kvůli svým 22 rokům mít pocit, že všichni chlapi jsou stejní a jde jim jenom o prc.

Poté se "zabedníš" a přestaneš dávat šance klukům tvého věku, protože si budeš nesprávně myslet, že ti jdou po sukni a ne tvém zraněném srdíčku.

Výsledek:

- Pokazíš cizí vztah, ve kterém je děcko.

- Sama sobě zpomalíš nalezení reálného vztahu a to jenom protože tě dnes svědí buchta.

- Oboustranná prohra, takže skóre 0:0 (nebo 1:1). Vše se pokazí, nikdo se nebude mít lépe, ale pouze hůře.

Jako hypotetický experiment fajn, ale dokazovat to v realitě je značně dětinské a nerozumné.

Adios!

Todle cenu nemà jestli se ti líbí užij si ale lásku do toho netahej akorát si rozbiješ hubu a přijdeš o iluze
hh
hodnocení

Nedozvi se to, jezdime daleko a on rikal ze ma tolerantni vztah a ze by nebyl ve vztahu kde ho nekdo omezuje nebo zakazuje. Ona vi, ze on hodiny travi na benzince a nezakazuje mu nic. Nemusi mu jit hned o sex, ale o prijemme straveny cas s mladou holkou.. On sám ma rad svobodu a doma ho to pry moc nebavi. Jezdi i sam na takove vyjizdky
Takže uz si užíváš a koukám si pěkně naivní
Hele vem si že ho budeš mít doma a on by ti dělal s jinou co ted dělá s tebou taky bys byla tolerantní?
Opakuju užívej a city do toho netahej ta pravda pak docela bolí
chlochydess*

Ideální předpoklad na jakýkoliv vztah - dělat to tajně a doufat, že to nepraskne.. *smich**zed*

Ty jsi nechtěla poradit. Ty jsi chtěla, aby někdo podpořil tvé zcestné konání a jak vidíš, zde debatují rozumní lidé, ze kterých tě v tom nikdo nepodpoří.

Ta buchta tě musí sakra svědit, že ti je to vlastně všecko jedno.

Tobě nevadí, že jsi pro něj jenom druhá třída (čti nemáš hrdost) a že tě jenom práší zatím, co ta jeho doma s děckem dělá úkoly? Smutné. Jaké doby jsem se to já dožil fakt nechápu.

hh
hodnocení

Ne ja od toho nic necekam, ale proc s nim nestravit prijemny chvile
chlochydess*

Hele. Až jej jednou přestaneš bavit nebo až to praskne a jeho stará mu tě zakáže, víš, co se stane?

Budeš onucí i v očích všech, co znají jeho, protože:

"Hele, vidíte tu hezkou holku? Tu bych bral.."

"Áaale, to je jenom ta mladá, co ji prášil Franta. Ta už je jetá, na tu kašli.."

Když se sebe veřejně uděláš hadr na mytí toalet na benzínce, budou tě tak vnímat všichni včetně někoho, s kým by jsi mohla být normálně a čestně. Ale to se dnes na tiktocích asi nenosí, že ne.. *smich* Neboj, ono se to ještě má čas posrat, takže si počkej a ono se to posere.

hh
hodnocení

To uz prehanite… nemyslim si to. Jak by asi nekdo vedel co spolu mame, když to ani jeden z nas nikomu nerekneme a navíc muzeme spolu treba jen jezdit obcas na vylet. On ani nic vic nechce podle mne. Sám taky jezdi na takový výlety a je jen rad za spolecnost. Bavi se i s myma kolegynema, akorát ze mne má nejradsi a libim se mu a pritahuji a rikal ze jsem mu prirostla k srdci
chlochydess*

Tak se prosím neptej tak hloupě, když pak nedovedeš konfrontovat cizí názor/doporučení.
Jak jsem psal, ty se naptáš, co máš dělat. Ty jenom hledáš někoho, kdo napíše, že děláš dobře. Jenomže neděláš a pochopíš to až si to někdo z vás odskáče, co budete nakonec oba dva.

hh
hodnocení

Vis mne je to celkem jedno, ja chci ted neco zazit, dobrodruzstvi a prekvapeni. Vzdy jsem byla tichá, mimo kolektiv, doma strasny prostredi, sebevedomi nizky a nic jsem nezazila. Ted mam pocit ze konecne naberu nejaky sebevedomi, neco zaziju… prave ze mne zajima jak tohle dopadne a pripadne stejně se casem odstehuju pryc z tohohle mesta, takze mi to bude jedno uz nejaký drby tady. Ted neco zaziju, vyblbnu se, pak odejdu pryc a nechám to tu
chlochydess*

Jak to dopadne už jsem napsal, takže s tím můžeš počítat.

Pouze doplním, že to nízké sebevědomí se ti ještě výrazně sníží, když tě opr.á, udělá si další zářez a vrátí se k té své, se kterou vychovává děcko. To bude panečku tak nízké ego, že ani netrefíš z domu na to stěhování.

hodnocení

0x
Ja když si v práci užíval s moc pěknou skladnicí na pytlích s čajem tak sem z toho divnej pocit fakt neměl naopak došlo i na výtah a šatnu *smich*
Tak nevim proč bys na benzince měla mít z toho divnej pocit
Řekni mu at dojde na konci šichty vypni kamery at se na to šéf nemusí koukat a pak do toho múžete bušit jak hluchej do vrat *cert*

Nene, pod kamerou a pak nám poslat video:))

chlochydess*
hodnocení

0x

Omlouvám se za upřímnost, ale to si vážně musí dospělá ženská nechat odsouhlasit cizími lidmi, zda může či nesmí randit s nějakým nadrženým cápkem?

Pokud se Vám líbí, ale ne jeho další známosti a chování, tak mu to prostě řekněte. Už nejste v mateřské družině, ale v dospělém životě. Dospěláci dovedou verbálně komunikovat.

Jelikož ale podle popisu vypadá pan boreček jako značně nadržený, chlípný zachlazený puberťák, který by opíchal celou vesnici, nepřipadá mi to jako vhodný partner na dlouhodobý vztah.

Jelikož ale neznáme ani Vás, nemůžeme tušit, zda jste i Vy vlastně vhodná partnerka nebo ne. Podle Vašeho popisu totiž sama nevíte.

Dělejte si, jak se říká, co chcete a ono se to nějak vyvrbí. Pokud ale vemu v potaz ten popis, je to chlapeček v těle dospělého muže. Ale pokud Vám je tak 16-17 a benzínce brigádujete, proč si nenechat vymést lasturu a vystříkat podběhy, že ano.
Hezký den *slunce*

hodnocení

0x

Libali jsme se a libal mne na krku. Vzrusovalo mne to, i kdyz bych to do sebe nikdy nerekla, píšete. Vůbec vám nemusí být divně. Jste mladá a nezkušená. Uvědomte si, že veškeré začínající vztahy mají původně sexuální nádech. V přírodě, jen se podívejte na laškování zvířat, a jak to nakonec končí, stejně jako mezi lidmi. Většinou to začíná iniciativou muže, prostě, i to je příroda, muž loví ženu. A ženy jsou za to rády. Které tvrdí, že ne, lžou! S výjimkou nějakého nepříjemného otravování! Vy se mu líbíte a chtěl by vás, ale podle toho, co píšete, šel na to velice slušně, decentně, všechna čest. Takže pokud by k něčemu mělo dojít, myslím sex, není důvod odmítat, pokud i vy budete mít chuť, vždyť to je lidské. Předpokládám, že to není žádný vyhlášený proutník, který sbírá skalpy a pak se s tím vytahuje. Od takového dál, měla byste jenom ostudu. A nezapomeňte na ochranu! Když už by k tomu mělo dojít, tak řekněte, že jedině s tím. Kdysi jsem četl, že každá žena by měla mít kondom v kabelce. Pro jistotu. Dá se nosit i v kapse. Tak s chutí do života...tím vás ale nenabádám k nějakým nepředloženostem. Ani nečekejte, že to bude váš budoucí manžel, tak to vůbec nemusí být. Ale, člověk nikdy neví, co kdyby. Přeji vám, Liduško, radostné a sluníčkové dny! A třeba mě někdy napište jak to pokračuje na jak123@email.cz

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]