Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zná někdo firmu Gazelu ortopedické vložky

Od: aja1946® odpovědí: 2 změna:
Hodnocení nemají, mám to blízko, ale nerada bych se sekla jen kvůli tomu, že momentálně hůř chodím. Jsou v Praze 8 a v Jirnech.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Gazela vyrábí vložky do obuvi podle speciálních nároků /doporučení lékaře/.Ortoped Vám nějaké speciální doporučil? Pokud máte od něj doporučení vyrobí vám je speciálně podle vašich problémů. Mně tedy ortoped napsal poukaz podle vyšetření na pedoskopu.Vyzvedla jsem si je ve zdravotních potřebách . A vyhovují mi i podpatěnky.Ale koupit si jen tak sama nějaké vložky by nebylo vhodné.

hodnocení

Bohužel na poukaz napsal jen vlozky a nepopsal vadu, mám takový jakoby tvrdý otok na vnější straně chodidla a při došlapu to boli

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]