Nejste přihlášen/a.
já bych vždycky všem urazil ruce, když vidím jak lepí samolepkou nebo izolepou ty cedulky se jménama na ty zvonky a schránky mě to vždycky jen ujišťuje v tom, že jdou lidi líní a pohodlní a nemají snahu problém vyřešit správně ale pouze tak, "aby to bylo" a nemají žádnou vůli použít hlavu a trochu se zamysled nad tím...
"jak jen je možné že přede mnou tam ten lísteček někdo dal? Určitě to nejde udělat jednoduše, aby to bylo volně a jednoduše vyměnitelné"...
Infopanel tabla se zvonkama drží v drtivé většině pouze 2 malinké šroubky (zvrchu a ze spod), které když se odmontují, tak celej krycí panel jde jednoduše sundat, odcvaknout průhlednou krytku na štítek, vložit nový štítek, nasadit panel zpátky a zašroubovat zpět 2 šroubečky...u schránky stačí jen otevřít schránku a vycvaknout krytku štítku
A jak se teda dostali dovnitř, když se tam normálně nedá dostat?
Vemte samolepící papír,(vystřihněte) napište své přijmeni a jméno, no a dočasně nalepte na zvonek.
Jinak zavolat domovníka ať se postará.
Řešte to s osobou odpovědnou za správu domu. Za tabuli umí otevřít, případně za vás napíše přímo jmenovku, anebo vám sdělí, ať si to vytiskne the sám.
Někde samolepky odlepuje příjmu tato osoba, protože si nepřeje nějaké lidové tvořivosti
"...kolik by si mohl chtít účtovat za dojezd a práci?"
Podle mého názoru je v tomto případě oprava (výměna) jmenovek věc majitele domu a měla by být v jeho režii.
Naštěstí krom Vašeho názoru existují i určité legislativní rámce. Tohle je jednoznačně drobná oprava a platí ji nájemník e15.cz/...
Buď to řešit stejně jako ti vandalové, ale to byste sem asi nepsal. No a nebo počkat až to někdo opraví.
Nebo třeba to musí někdo rozbít jště víc. U nás bylo to tablo příšerné, jmenovky lidí, co tam už dávno nebydlí a různě přelepované, přečmárané. Pak bylo rozbité to sklo (jak dokáže někdo rozbít sklo pod plechem nechápu, ale jsem zvyklý se podobným věcem nedivit, dějou se i méně pochopitelné věci) a s jeho výměnou vytiskli i nový papír, takže už to vypadá zase jako zvonky k lidem a ne k prasatům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.