Nejste přihlášen/a.
Posledních asi 5 let vidím hůř na blízko a podle doktorky pro mě není vhodná laserová operace.Chtěl bych si objednat alespon Opthalax.Má s ním někdo skušenost?Recenzím na stránkách prodejce se mě nechce nějak věřit.A je tam podezřelá sleva.Díky za reakce.
Zase jeden supr čupr extra výrobek![]()
Počítám že lepších výsledků docílíte pravidelnou konzumaci čerstvého ovoce, zeleniny, ořechů,semen, celozrnné pšenice a libových bílkovin .
Díky za radu.Jemě 65 let tak už oči slábnou.Myslím,že zeleniny mám relativně dost,tedy nějak tepelně upravované,hlavně nyní přes zimu.Ale v sezoně té syrové i toho ovoce mám dost.A ořechů také,hlavně buráků a vlašských.A s objednávkou Opthalaxu jsem,nevím proč,porušil svoje zásady,když jsem na netu nepátral po sídlu prodejce a objednal 5 balení.Až na kupní smlouvě je,že sídlo prodejce je v Londýně. Mne osobně finance vynaložené na zdraví už netrápí,ale těm druhým píšu,že jedno balení za 890 kč obsahuje pouze 10 kapslí .Zdravím.
Bohužel se jedná o podvod. Recenze na stránkách prodeje nečtěte, oblbují lidi. Příště jen ověřené recenze. Konzultuje svůj stav s očním lékařem.
![]()
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.