Nejste přihlášen/a.
Posledních asi 5 let vidím hůř na blízko a podle doktorky pro mě není vhodná laserová operace.Chtěl bych si objednat alespon Opthalax.Má s ním někdo skušenost?Recenzím na stránkách prodejce se mě nechce nějak věřit.A je tam podezřelá sleva.Díky za reakce.
Zase jeden supr čupr extra výrobek
Počítám že lepších výsledků docílíte pravidelnou konzumaci čerstvého ovoce, zeleniny, ořechů,semen, celozrnné pšenice a libových bílkovin .
Díky za radu.Jemě 65 let tak už oči slábnou.Myslím,že zeleniny mám relativně dost,tedy nějak tepelně upravované,hlavně nyní přes zimu.Ale v sezoně té syrové i toho ovoce mám dost.A ořechů také,hlavně buráků a vlašských.A s objednávkou Opthalaxu jsem,nevím proč,porušil svoje zásady,když jsem na netu nepátral po sídlu prodejce a objednal 5 balení.Až na kupní smlouvě je,že sídlo prodejce je v Londýně. Mne osobně finance vynaložené na zdraví už netrápí,ale těm druhým píšu,že jedno balení za 890 kč obsahuje pouze 10 kapslí .Zdravím.
Bohužel se jedná o podvod. Recenze na stránkách prodeje nečtěte, oblbují lidi. Příště jen ověřené recenze. Konzultuje svůj stav s očním lékařem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.