Dobry den.Je mi 32 let a ziji s 49 letym partnerem.Je na mne moc hodny,zijeme ve spolecne domacnosti a vse perfektne funguje. Od sexu az po běžny denni zivot.Ve vsem si vyhovujeme.Co se tyce sexu tak jelikoz jsem chtiva a on take, sexujeme nekolikrat denne.Ale i presto si pripadam nedostatecna.I kdyz vim ze jsem stoprocentni.Duvod mych pochybnosti je takova,ze muj partner pracuje v nonstop baru uz pres 20 let a byl vyhlaseny tim,ze kdyz nemel stalou partnerku tak bez urazky vlezl na vsechno.Ciganky,mongolky,vsechno.Sice jsme spolu v tu dobu jeste nebyli ale vi se o nem ze osukal kazdou a proto by mne zajimal vas nazor. Myslite si ze pokud vlezl na vsechno co bylo po ruce,kdyz nemel zrovna nikoho na sex ani vztah, ze bude podvadet me? Dekuju
Milá Adrianno, smiř se s tím, že tě čeká krásná rakovina děložního čípku. Ani asi nevíš, kolik druhů HP papilomavirů je. Některý rakovinu nezpůsobí, některý ano. Smůlu máš v tom, že to na něm není nějak poznat - na jeho penisu. Ale ty to v sobě máš. A čím víc styků, tím víc toho v sobě budeš mít. Snad to nesmazou jako nějaký troll příspěvek. Jen vidím kolem těch ženských kolem 30ti let co mají za sebou už nejednu operaci čípku. Ale třeba i dělohy. Být tebou, takovýho typka bych nechtěl. Zapomeň, že očkování je ochrana.
Bože…takže máte harmonický vztah. On je nejlepší, ty jsi nejlepší pro něj, všechno funguje jak má a ještě lépe a ty stejně hledáš problémy a důvody proč nebýt šťastná na 100%? No není tohle typická žena? Hodně štěstí. Pokud tě to tak likviduje, tak to ukonči.
Váš partner je jaky je a stim nic nenaděláte Dam vám radu přestaňte se trapit stím co kdyby jakdyby atd prostě to pustte z hlavy zbytečně se stresujete a ubíjí vas to a pokud v tom budete pokračovat tak začnete brzo vymejšlet a prudit a vaš vztah pude do háje Navíc pokud vam bude chtit zahnout tak vam stejně zahne a vy stim nic nenaděláte a možná to ani nezjistíte Budte ráda že máte přítele kerej je na vás hodnej stará se a je i ve svém věku sexuálně výkonej takovej se už dnes těžko hledá
Takovou otázku může položit typická blbka. Samozřejmě, že i nadále vleze na všechno, jak je zvyklý. No, a pokud jsi šťastná, že i na tebe, tak si s ním, včetně všech rizik, žij. Prostě, platí má první věta!
Pokud je Vaší prioritou několikrát denně sex a jinak jste spokojená, tak je vše v pořádku. Co dělal Váš partner před tím, než jste se poznali je jeho věc. Pokud se s tím nemůžete smířit, tak hledejte dál. Pokud má nyní Vás, podvádět by neměl. Správný muž o sexu s ostatními ženami nevypráví.
Nevíme. Možné to je. Proč si připadáte nedostatečná z toho důvodu, že Váš partner, když neměl stálý vztah, "vlezl na všechno", jak říkáte? Uniká mi logika toho prohlášení.
adrianna
Protoze vim ze ma zensky rad. I presto ze tvrdi ze jsem nejlepsi zenska v jeho zivote je na mne hodny a vzajemne se pritahujeme a Mame porad sex a jsme furt spolu. I presto se bojim ze mne bude v praci podvadet protoze to ma proste rad.Grozne mne to ubiji
Zkuste si víc věřit. Je s Vámi? Je. Jste dost dobrá, abyste zvládla i to, že Vás opustí, jste prostě dobrá. Nepotřebujete ho tolik, jako on potřebuje Vás. A jestli ano, nedávejte to najevo. Nejlepší by bylo, kdybyste tomu skutečně uvěřila. Říká se tomu sebevědomí. Na tom zapracujte a bude to dobré.
@adrianna - pokud vlezl na vsechno co bylo po ruce,kdyz nemel zrovna nikoho na sex ani vztah, ze bude podvadet me? Jednou v otázce, podruhé tady: "kdyz nemel stalou partnerku" - teď má vás, tak proč by se měl poohlížet jinde? Za prvé nemáte důvod si připadat "nedostatecna" (to je jen ve vaší hlavě), za druhé si dávejte hodně pozor, abyste s podobnými podezřívavými dotazy vynechala vašeho přítele.
Zdravím. Píšete, že Vám o tom sám vyprávěl...Nenapadlo Vás, že se chce před Vámi jen chlubit a nemusí to být vůbec pravda? Lidé se chlubí kdečím a skutečnost je mnohdy úplně jiná. V každém případě, pokud s ním chcete být, bez důvěry se budete ve vztahu jen trápit. A také věřte více sama sobě, že mu vyhovujete a stačíte, takže nemá důvod vyhledávat jiné..
Dobrý den, paní tazatelko, já Vám nevěřím ani slovo. Partner pracuje nonstop v baru a ještě máte styk několikrát denně . Zdravím! doplněno 02.03.24 19:32: Souložíte prakticky stále a ještě máte obavu z nevěry partnera? To by musel mít dva a čas (jak zpívala paní Simonová s panem Chladilem) . doplněno 03.03.24 07:59: Zdá se, že se v tomto vztahu sešla nymfomanie a satyriaza, což je ideální spojení . Ovšem, problémy hypersexualita, jak je vidno, přináší.
liska5 - a vidíte. I tazatelka s tím pochopením slov měla problém, tak jsem to předpovídal přesně. Netřeba se rmoutit, psaný text má své kouzlo v jeho pochopení a výkladu.
Hlavně je mistr v humoru, který ani nadsázka nepředběhne. Hele, jen si to špatně přečetl, no a místo aby uznal chybu, tak hraje chytrého a chce z této trapné situace vybruslit tím, že tu tahá špatně pochopené texty.
Asi máte pochybnosti, on se ale asi už vyřádil dokud byl mladší. Teď mu už přibyly roky a určitě musí byt rád, že vás má, že jste jeho stálá partnerka. Co by si mohl více přát.
Píšete, že je tím vyhlášený. Vám to nevadilo, když jste si s ním začínala? Já bych na tohle asi žaludek neměl. No, jak už je tady psáno, je malá šance, že by byl 100% zdráv, co se nemocí přenášených pohlavním stykem týče... Asi bych řešil na prvním místě doktory (on i vy). Nějaké kompletní vyšetření na vše.
Takze,pro chytreho Bena: nepracuje nonstop v baru, ale v nonstop baru. Tzn 12 tky kratky dlouhy tyden,jen Pro info. Co se tyce nejakych pohlavnich chorob,tak jako kazda normalni zenska chodim kazdych 6 mesicu na gynekologii a Jsem naprosto zdrava. Samozrejme ze Toto je pro mne prioritou.Spis mam zafixovano v hlave ze na kazdou vlez kdyz bbyl sam...ale I presto ze jsme spolu a vyhovujeme si,oba dva Mame radi sex ale I presto kdyz ma nocni v baru nemuzu spat protoze se bojim ze ojede kde koho. Nevim
Tak jestli Vám tyhle starosti způsobují víc smutku, než Vám soužití s ním působí radosti, jděte od toho, nestojí to za to. Jen s ním ztrácíte čas.
adrianna
Ja jsem s nim ale jinak stastna.Mame I celkem harmonicky vztah, je na mne hodny,zadne hadky nic proste... Jen mam proste v hlave zafixivano ze vlez na vsechno..kdyz byl sam.Ma sex Rad , I ja ...ale furt mam pocit ze je uplne jedno jestli je chlap svobodny nebo zadany.Bojim se ze pokud takovy byl-ze vlez na vsechno.Bude takovy vzdycky.Prosim co si o tom myslite.Je to jen v me hlave?
To že jsi zdravá si jen nalháváš. Jako ta, co měla posledních 5let stalyho partnera a nádor ji zjistili až ke konci vztahu. To je rakovinné bujení. Spouštěč může být oslabená imunita. Vyšetření není na přítomnost nebezpečných HPV virů , ale na viditelné rakovinne bujení. Chapeš? Proto tvrdím, že už teď máš smůlu. Můžeš si kroutit hlavou jak chceš. Jestli skočil na všechno možný, máš smůlu.
Dělá se i vyšetření na přítomnost HPV, je to DNA test na HPV, v 35 a 45 letech ho má žena zdarma, kdykoliv jindy o něj může žádat jako samoplátce. Pokud vyjde negativní, má žena jistotu, že v příštích 5 letech se u ní rakovina děložního čípku velmi pravděpodobné nerozvine. Ale jinak je to jak píšete, čím víc sexulních partnerů případně i jeden co měl hodně partnerek a na konizaci musí i 20 letá holka.
Presto ze Mame spolu hezky vztah a vyhovujeme si, stale mne Obskakuje hladi a rika jaka Jsem krasna apod.pokud neni v praci jsme vecne spolu ale bohuzel mam furt v hlave ze mu jedna zena nestaci a trapim se s Tim. Chtela bych znat pravdu.Partner mi zadny podnety sice nedava abych si to myslela,ale vzhledem k tomu ze mi I sam vypravel na co vse vlvlezl kdyz byl sam...mam diky tomu pochybnosti
Chcete se s tím smířit a slyšet tu od někoho pár vět, které budou uklidňující, abyste si nedělala zbytečné starosti a ideálně i nějaký příběh o tom, jak nějaký muž byl taky dříve takový, ale pak zůstal věrný jen té svojí a že ten váš se chová stejně a bude to určitě ten typ také a vše bude zalité sluncem. Bohužel jsou na světě věci, které jsou už přes čáru a pokud ten váš se otočil za každou sukní, je to v něm... Promiňte, ale to je fakt. Nebylo moudré si s ním vůbec začínat. Výsledkem bude pouze to, že vás ty myšlenky postupně úplně utrápí. Nejsou to jen nesmysly, které se z ničeho nic rodí pouze ve vaší hlavě, ale celkem oprávněné obavy o to, jestli vám bude věrný. Váš mozek se Vás snaží varovat. Těch co poslouchaly "pouze srdce" je teď plno v podobě matek samoživitelek s dítětem na krku. . Ještě jedna věc k zamyšlení. Co když se takhle hezky choval k vícero ženám, které svedl a chtěl je jen na to jedno? Jednoduchý test, vyzkoušejte mu sex na nějaký čas odepřít z různých vymyšlených důvodů. Pokud Vás miluje, určitě 14 dní až měsíc vydrží. Pokud Vás má jen na to jedno, začne se poohlížet po jiné. Možná bude agresivní, nebo Vás rovnou oficiálně vymění. A budete mít jasno.
Otázka přesně zní: Jak se smířit. . . Jesli se dovedete smířit s tím, že tygr má pruhy a lev hřívu, jaguár skvrny, pak to, jaký je problém s partnerem, je jednoducé. Ale když přijmete, že to prostě tak je, to je něco jiného. Buď vezmete nebo necháte. Jiné řešení to nemá. Až přestane fungovat novum ze sexu, začne vám to vadit. Když vám to vadit nebude, budete spokojená?
Řekněte mu, co Vás trápí, ale taky dodejte, že víte, že to tak není, jen byste s nim chtěla tento problém probrat. (Zdůrazněte, že je to problém ve Vás, a né v něm). Protože naše rady Vás neuklidní, takže jinou cestu nevidím, aby se Vám ulevilo. Nicméně, pokud máte tak často sex, tak si nemyslím, že by chtěl mít v ten den jeste další sex s někým jiným, mužské kulky mají taky svůj limit, teda jestli neužívá nějaký sexuální doping. Ale někdo prostě chtivý je a nic s tím neuděláte, jak už někdo radil - udělejte test celibátu na týden.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.