Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to obstřik?

Od: kemo® odpovědí: 6 změna:

Co v lékařské terminologií znamená OBSTŘIK?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Injekce kolem bolavého místa.

hodnocení

0x

Když ti například bolí krční páteř, doktor ti opíchá zatuhlé svaly injekcí, ve které je něco co ti ty zatuhlé svaly uvolní. Ale ze své zkušenosti vím, že není nad pořádnou masáž.

pt®

jak již psali nade mnou, obstřik je jedna nebo více injekcí kolem bolavého místa, někdy přímo do místa bolesti. Někdy jsou po obstřiku bolesti, jindy je po nich vbrzy úleva. Zřejmě od intezity bolavého místa. Jen chci říct, že někdo má rád masáže, jsou také účinné. Ale například já masáže nesnesu, nevydržím tu bolest, která je pro mně, tak intenzivní, že se mi zvedá žaludek. Ale každý jsme jiný. - stařenka

lidus*

No a někdy jako mého muže po obstřiku kolena odveze ERZETA na ARO kde 3 dny bojoval s šílenou alergickou reakcí na to cosi co obstřik obsahoval. Ne, že by ho to koleno přestalo bolet ale na obsřik ho patrně už nikdy nikdo nedostane. Chodí pravidelně plavat a říká, že je to lepší.

michal958*
hodnocení

0x

na obstriky sem chodil s krcni pateri , nekdo rika ze mu pomahaji , me moc ne a kdyz tak na den, obstrik znamena pichnuti injekce do bolaveho mista , nejcasteji do svalu ktere jsou zatuhle, nekdy namozené, do injekce se nejcasteji dava mesocain

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma obstřik

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]